چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 4858 عنوان ذهنم درگیره شدههههه 158 بازدید | 13 پست آقا من داشتم با یه نفر حرف میزدم وقتی برگشتم طرف یه نگاه از بالا به پایین بهم انداخت یعتی چی آخه؟ آخه کاری نکردم بعدش هم رفتارش اوکی بود 😐طرف رو دورادور میشناسم منظورش چی بود؟ یعنی تحقیر؟آخه من کاری نکرده بودمممم امروز | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیل۷۸ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 7612 شاید هیز بوده برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2298 منم یه خانمی وقتی میرم پیشش از بالا تا پایین نگاه میندازه 😂😂😂البته مدیر مدرسه هست 😂
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 10782 شاید اتفاقی بوده بیخیال صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 4858 خانم بود ؟😂 نه😑بعد آدم هیز و اینایی هم نیست میشناسمش دورادوریه چی شبیه چشم غره بود فازش چیه
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2298 نه😑بعد آدم هیز و اینایی هم نیست میشناسمش دورادوریه چی شبیه چشم غره بود فازش چیه دست خودشون نیست متاسفانه منم بعضی اقا ها رو میشناسم منظوری ندارن ولی اینطور هستن
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 4858 شاید اتفاقی بوده بیخیال نمیدونم شاید خیلی ذهنم و درگیر کرد آخه من کاری نکرده بودم مثه چشم غره بودتازه من جز سلام هیچ حرفی با طرف نداشتم تاحالا 😑
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 4858 دست خودشون نیست متاسفانه منم بعضی اقا ها رو میشناسم منظوری ندارن ولی اینطور هستن میدونی این اتفاق مال پارسال ولی هنوز فکر میکنم میگم این چش بود ?بعد اونم چندباری دیدمش کلی دیگه اونطوری نبود
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 10782 نمیدونم شاید خیلی ذهنم و درگیر کرد آخه من کاری نکرده بودم مثه چشم غره بودتازه من جز سلام هیچ حرفی با ... اصلا کاری هم کرده باشی برخورد بالغانه اینه که مشکلو واضح بیان کنهنه اینکه چشم غره بره صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 4858 اصلا کاری هم کرده باشی برخورد بالغانه اینه که مشکلو واضح بیان کنهنه اینکه چشم غره بره درسته کاملا ولی عرض کردم که ما حرفی نداربم کلا ولی خب بذارید اینطور خودمو قانع کنم که مشکل از اون بوده و نه من ممنون از نظرتون🌹
howl عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 517 شاید دلش از یه جا پر بوده ناخودآگاه این واکنش و نشون داده دلیل خاصی نداشته ولش کن خدا رو چه دیدی.. شاید از جایی که فکرشو نمیکنی جوری کارات ردیف شه که اندازه ی همه ی روزای زندگیت شاد بشی...
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 4858 شاید دلش از یه جا پر بوده ناخودآگاه این واکنش و نشون داده دلیل خاصی نداشته ولش کن حرفتونواقعا قانع کننده بود ، ممنونم ازتون واقعا🌹🫂❤️
howl عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 517 حرفتونواقعا قانع کننده بود ، ممنونم ازتون واقعا🌹🫂❤️ عزیز دلی 🌸 خدا رو چه دیدی.. شاید از جایی که فکرشو نمیکنی جوری کارات ردیف شه که اندازه ی همه ی روزای زندگیت شاد بشی...