2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی های آبروبریمون تعریف کنیم 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 17 پست
دیگه گفتین دیگه.بهش فکر نکنین.خودتونو بزنین به اون راه😄من چند بار یه آشنا که آقاست تو صحبت بد سوتی ...

دوران دانشجویی یه ساندویچی سر کوچه بود همش شبا زنگ میزدیم ساندویچ سفارش میدادیم تو منوش یه برگر دوبله بود به اسم دوبل مگ  واااای من زنگ زدم گفتم آقا دول مگ میخوام 🤣 طرف پاره شده بود

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوران دانشجویی یه ساندویچی سر کوچه بود همش شبا زنگ میزدیم ساندویچ سفارش میدادیم تو منوش یه برگر دوبل ...

😁😁

مت زمان دانشجوییمون یه آش فروشی نزدیکمون بود خیلی خوشمزه بود ما بابت اینکه درسمون زیاد بود زیاد میرفتیم خرید میکردی ازش، یه شب یادم نیست دقیقا چی بود ولی یه مقدار بیشتر از شبای دیگه آش خریدیم، پسره گفت امشب مهمون دارین؟😁😁😄😄😄

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰