2777
2789
عنوان

کیا تصمیم گرفتن فقط یدونه بچه داشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 40 پست

بچه منم ۵سالشه

حالا من بدم نمیاد دومی رو بیارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم سنت که رفت بالای ۴۰ هنوزم پشیمون نباشی از تصمیمتبله آدما فرق دارن و تو می تونی مثل من نباشی ...

من خواهرم الان بعد سالها راضیه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

منم همین تصمیم رو داشتم.بعدش دیدم دخترم تنهاست یه خواهر برایش آوردیم😁دیگه می‌گفتیم نداریم بچه دار ب ...

منم روزای سختی میگذرونم ولی خیلی راضی ام

شدیم چهار نفر😍

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
منم یه روزی تصمیمی مشابه شما گرفتماما خاک دو عالم توی سر من شما هم اشتباه نکنید

چرا

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ما هم هم تصمیم گرفتیم تک فرزند باشه چون زایمان زودرس سابقه دارم میترسم فردا خدایی نکرده عیب دار به دنیا میاد .....

و اینکه این نسل فقیر باید یه روزی متوقف شه از هرکی پرسیدی گفت کاش بدنیا نمیومدم 

ولی تصمیم گرفتیم ولی بازم ته دلم یکی دیگه می‌خوام🥺🥺🥺🥺 حتی اگه بازم دختر باشه 

ولی میترسم ریسک کنم:)

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
منم روزای سختی میگذرونم ولی خیلی راضی امشدیم چهار نفر😍

خدا کمکت کنه خدا حفظشون کنه.دوسه سال اول اذیت میشی.البته من نه شوهرم پیشم بود راننده هست  نه خانوادم.تنهای تنها توی یه شهر غریب بودم.الان یه خونه و خانواده گرم دارم.دهترام باهم بازی میکنن عشق میکنم.

بچهای شما چندسالشونه

ولی تک فرزندی هم بدی های خودشو داره از نظر هم بازی از اون طرف بچش خاله یا دایی نداره خونه سوت و کوره خخخ😂 

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
2810