2777
2789
عنوان

میخام جدا شم چرا شوهرم اسم نامزد قبلیشو آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 80 پست
چرت؟؟؟مشکل از توه خب گیراییتم پایینه!وقتی من مشکلمو میارم اینجا میگم منتظر نظرات جورواجوربقیه ام ببی ...

نه ایشون نظرات همه رو نمیخواسته

فقط نظرات مثبت میخواسته و اینو تو عنوان نگفته تازه توهین هم میکنه!

{ خانم هستم }

حرف همسرت بد بوده چون اون شخصو کشیده وسط اگه طور دیگه ای میگفت شماهم ناراحت نمیشدی پس بهتره خیلی دوستانه عمق دلخوری و ناراحتیتو بهش بگی وازش بخوای تحت هیچ شرایطی از گذشته حرفی نزنه ولی نه جوری که نقطه ضعف بدی بهش و شماهم دیگه بهش فکرنکن خودخوری نکن اون لحظه ناراحت بوده نمیدونسته چطورباید بهت بفهمونه دلش نمیخواد موهات بیرون باشه همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا حرف بدی نزده که...واسه ی یه اسم میخای طلاق بگیری؟نکن پشیمون میشی ..نامزدت حق داره بهت بگه چجورباش ...

الان ایشون مشکلشون اینه که بش بگیم درسته ناراحت شدنش یا اینکه بیان کرده چقدر ناراحت شده و احساس بدی بهش دست داده ؟؟؟ شما واقعا میذارید همسرتون برای حتی چیزای کوچیک ظاهرتون تصمیم بگیره یا میذارید راهنمایی کنه و احساسش رو با شما در میون بذاره؟ اینکه خب محیط فرهنگی متفاوتی دارن و سر چیزی به مشکل برمی‌خورند به خودشون ربط داره ولی بهتره بهم ناراحتی هاشون رو ابراز کنن و سعی کنن مشکل رو حل کنن نه اینکه تعیین کنن طرفین چه جور باشن و مثل یه عروسک شکلش بدن به عنوان یه زن خودتون هم خوب میدونید شخصیت و غرور دارید 

حالا با اجازه استارتررر ی سوال 

اکس نامزد من هرجند وقت یبار پیام میده ابراز دلتنگی میکنه تو اهرین پیامش گفته بود ۱۴۰ تومن پول دارم میدم فقط یبار بیا ببینمت یا مثلا طلاهامو میدم شوهر من ک جواب نمیذه ولی آنقدر احمقه وقتی داشتم از خریدام میکفتم 

یهو رفت تو خودش گفتم چتهه گفت هیچی گفتم بگو گفت بزا اینکه اون فلانی چند ساله تو زندگی من نیست ب فکر منه تو ب فکر قر و فر خودتیی 

حالا بماند ک من آدم بکنی هم نیستم اون دختره هم اسمل نیست بیاد پول بده ب ی آدم متاهل نامزد منم اصلا مادی نیست 

اینکه بعد ی دعوا حسابی بخشیدمش کار درستی کردم یا ن ؟ 

حس می‌کنم کمش بود 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
چرت؟؟؟مشکل از توه خب گیراییتم پایینه!وقتی من مشکلمو میارم اینجا میگم منتظر نظرات جورواجوربقیه ام ببی ...

نه شما مشکل داری که خیلی بزرگش میکنی من فقط میگم چرا این مدلی بیان کرد وگرنه نه اون دختره در حد من بوده که شوهرم بخواد به اون بگه عشق نه من از این میترسم که اونو بیشتر از من دوست داشته باشه فقط میگم چرا اسم اونو اورد

واقعنم همینه آخه چیزی نگفتم خب !لااقل اون آخر جمله شو درست میکرد!

باز تو خوبه بهت گفت حرف چرت

به من گفت حرف مفت

نفر بعدی بیاد کامنت واقعگرایانه بذاره بهش میگه چرا گوه میخوری 

بهتره فرار کنیم

{ خانم هستم }

همونطور که شما به خواسته اون توجه نکردی درحالی میدونی ناراحت میشه و موهات را بیرون گذاشتی... اونم حق داشته حرف از نامزد قبلی بزنه که شما رو اون حساسی و ناراحت میشی

تفاوتتون اینه اون با زبون خوش و عشقم ناراحتیش را ابراز کرده شما با تلخی و قهر و طلاق میخوام

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
الان ایشون مشکلشون اینه که بش بگیم درسته ناراحت شدنش یا اینکه بیان کرده چقدر ناراحت شده و احساس بدی ...

خوب هرکی یه نظرداره...اینم نظرمن بود عزیز

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
نه شما مشکل داری که خیلی بزرگش میکنی من فقط میگم چرا این مدلی بیان کرد وگرنه نه اون دختره در حد من ب ...

من بزرگ کردم موضوعو؟

یا تو که میخوای طلاق بگیری 

بخاطر آوردن اسم نامزد قبلیه همسرت؟!

همونطور که شما به خواسته اون توجه نکردی درحالی میدونی ناراحت میشه و موهات را بیرون گذاشتی... اونم حق ...

شوهر من میمیرع برام همه کار واسم میکنه واقعا ولی این حرفش خیلی ناراحتم کرده نمیدونم چیکار کنم

مثل نامزد من... اونم وقتی از بچه بودن نامزد قبلیش واینکه دلیل جدایی شون بی تجربه بودنش بوده.. حرف میزنه... ناراحت میشم😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید.... خیلی داره سختی میکشه.. سنی هم نداره۱۶سالشه... 🥺♥

2810