2777
2789
عنوان

میخام جدا شم چرا شوهرم اسم نامزد قبلیشو آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 80 پست

ببین نمیگم کار خوبی کرده اسمشو آورده منم بودم ناراحت میشدم آره اما بشین باهاش صحبت کن بگو ناراحت شدی و دیگه تکرار نکنه اما نه دیگه طلاق 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی  یا خیلی بچه ای یا خیلی بی دغدغه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
تاپیک زده که جو بدیم دیگه

😂😂😂😂

خندم گرفت 

نه عزیزم راهنمایی میخواد 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

گلم سومین تاپیکته؟

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

خب چیش بده ؟؟؟!نگفته عاشق فلانی ام ک😐😐

خب چرا گفت من به خاطر این مسئله از اون جدا شدم و تو اینو میدونستی این مسئله انقد برام مهمه وگرنه همون موقع با اون ازدواج کرده بودم

2810