2777
2789

شوهرم قبلا ی بار نامزدی داشته به عقد نرسیدنا همون در حد نشون بوده ولی چند سال دوست بودنو بهم زدن. تا زمانی که جلو نرن واسه ازدواج نمیدونسته چقد اختلاف فرهنگی دارن. دختره همش هر شب مهمونی و پارتی خانوادگی بودن و شوهر من خانواده خیلی مذهبی داره و سر این مسائل انقد مشکلاتشون جدی میشه که جدا میشن. مثلا ی موردش اینکه اونا توی محرم مهمونی و مشروب خوردن اینا داشتن و شوهر من اینو که میبینه دیگه نمیتونه کنار بیاد و بهم میزنه نامزدیو. بعد چند سال شوهرم عاشق من میشه و ما چون خیلی شبیه هم هستیم و خانواده ها و اعتقاداتمو خیلی شبیه همه سر این خیلی منو دوست داره. ولی من بر خلاف خانواده خودم خیلی با حجاب نیستم. شوهرم اون اوایل هم اینو بهم گفته بود که خیلی برام مهم که تو چطوری بگردی نمیگم چادری باش ولی به عرف لباس بپوش سر اینکه موهام از پشت بیرون اینام نباشه از اول حساس بود. حالا دیشب بعد مهمونی من موهام از پشت بیرون بود. شروع کرد توی ماشین غر زدن که اخه عشق من تو وقتی میدونی من انقد دوستت دارم چرا پا روی خاسته های من میذاری وقتی میدونی حرص میخورم باز موهاتو از پشت میذاری بیرون. من اگر با این مسائل مشکلی نداشتم تا این حد که همون موقع با همون قبلیه ازدواج کرده بودم. من اومدم سراغ یکی مثل خودم پس اینو بدون من هیچوقت نمیتونم با این چیزا کنار بیام. حالا من از دیشب براش قیافه گرفتم چرا اسم اون دختر قبلیه رو اوردی. میگه خاستم عمق موضوعو متوجه بشی که من ی نامزدی بهم زدم سر این مورد انقد برام مهمه این موضوع. بهش گفتم فقط طلاق

سخت نگیر حق داشته 

تورو خدا سر مسائل الکی زندگی رو برای همدیگه تلخ نکنید 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ای

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ببخشید ولی شوهرت خیلی بیشعوره 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
چه حرف بدی زدهیعنی من قید اونی که دوسش داشتمو به خاطر حجاب زدمتو که دیگه هیچی

عزیزم چرا جو میدی شوهرشه حالا منظور بدی هم نداشته بنظرم 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

😐😐😐😐

مشکلات ما جلو مشکلات شما سر خم میکنن

بیا تاپیک من ببین من چقدر بدبختم روزی هزار بار بخاطر داشتن شوهری که اینقدر روت حساسه خدا رو شکر میکنی

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
چه حرف بدی زدهیعنی من قید اونی که دوسش داشتمو به خاطر حجاب زدمتو که دیگه هیچی

اصلا منظورش این نبود ولی عمق حرفش ینی این وگرنه منو خیلی بیشتر از اون دوست داشته و عاشقمه و همه جا ثابت کرده

2810