2777
2789
عنوان

میخام جدا شم چرا شوهرم اسم نامزد قبلیشو آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 80 پست
من بزرگ کردم موضوعو؟یا تو که میخوای طلاق بگیری بخاطر آوردن اسم نامزد قبلیه همسرت؟!

تو که برمیگردی میگی گفته عشقمچ ول کردم تو که دیگه جای خود داری!! تو توی زندگی منی بدونی شوهر من چه کارایی برای من کرده که واسه اون دختره نکرده و من چقد سرتر از اونم؟ تو زندگی منی بدونی چقد عاشقمه و همه اطرافیان میدونن اینو که قضاوتت اینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من میمیرع برام همه کار واسم میکنه واقعا ولی این حرفش خیلی ناراحتم کرده نمیدونم چیکار کنم

پس چرا همسری که اینقدر دوستت داره به نظر و عقیده و سلیقش احترام نمیذاری؟؟؟ 

شما اگه رعایت میکردی همسرت هرگز چنین حرفی بهت نمیزد... الانم مشکلی نیست فقط میخواست بهت یادآوری کنه عقایدش خیلی واسش مهمه

لطفا به عقاید، نظرات و خط قرمزهای هم احترام بذارید تا زندگیتون سرشار از عشق باشه... 

این دلخوری های کوچیکم نمک زندگیه، دست انداز تو جاده زندگی لازمه تا آدم خوابش نبره😉... حساس نباشید

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
تو که برمیگردی میگی گفته عشقمچ ول کردم تو که دیگه جای خود داری!! تو توی زندگی منی بدونی شوهر من چه ک ...

خب خودت همسرتو میشناسی نه ماها !

من به یکی دیگه گفتم ریپلی نزدم برا تو 

اوه این دیگه خیلی بده

برام مهم نیست.... میدونم که منظور خاصی نداره.... وهیچ کسو اندازه من دوست ندارن 😁

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید.... خیلی داره سختی میکشه.. سنی هم نداره۱۶سالشه... 🥺♥