2777
2789
عنوان

میخام جدا شم چرا شوهرم اسم نامزد قبلیشو آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره چرا اسم دختر قبلیو اورده

چیز بدی نگفته من و همسرم هر دو ازدواج دوممونه بعضی وقتا خاطرات قبل رو یادآوری میکنیم میگیم مثلا سر این موضوع جدا شدیم پس برامون مهمه

این دلیل نمیشه شما نفر دوم زندگیش باشی 

عزیزم نگران نباش من به حرف مفت اینا توجه نمیکنم که من میدونم شوهرم صد برابر عاشق منه ولی مدل حرف زدن ...

حرف مفت؟!

وقتی تاپیک میزنی تو عنوان بگو هرکی میاد باید تاییدم کنه وگرنه حرفش از نظرم حرف مفته

تا بدونیم فقط موافقین باید بیان

جنبه تاپیک زدن داشته باش این چه طرز حرف زدنه

{ خانم هستم }

حساس شدی این میخواسته بگه موضوع مهمی هست برام.به نظرم سخت میگیری و حساسی

زندگی مشترک بخوای اینجوری باشی ۲۰۰۰ بار هم طلاق بگیری و ازدواج کنی بازم خوشبخت نمیشی و عمرت فنا میره.

خودتم وقتی میدونی یه موضوع برای همسرت مهم هست رعایتش کن تا دلش را به دست بیاری

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
خب چرا گفت من به خاطر این مسئله از اون جدا شدم و تو اینو میدونستی این مسئله انقد برام مهمه وگرنه همو ...

اگه منطقی باشی حرف شوهرت رو ب منظور نمیگیری شما از اول عقاید و فرهنگشو میدونستی درنهایت میتونستی قبول نکنی 

چون شما بودی که بله دادی 

عمق موضوعو متوجه شدین؟داره میگ قید عشقمو زدم تو ک جای خود داری

نگفته قید عشقمو زدم تو جمله هاش این نبود 

حالا استارتر خودش میدونه لحن صحبت شوهرش تحقیر امیز بوده یا نه همینجوری خواسته بگه که آقا من حجاب برام  خیلی مهمه  ولی مثال خیلی بدی زده ناخودآگاه

پیج آشپزی من 
اگه منطقی باشی حرف شوهرت رو ب منظور نمیگیری شما از اول عقاید و فرهنگشو میدونستی درنهایت میتونستی قبو ...

و اگه خیالش بابت عشق شوهرش راحت باشه 

میگخ خیالم راحته ولی ته دلش این نیست منم مثه اسی ام

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

شما قضایای قبلو میدونستی و پذیرفتی که یکم تغییر کنی نه در حد چادر در حد نظر ایشون و در جریان نامزدی و علت جدا شدنش بودی به نظرم بد نگفته خواسته متوجه شی که چقدر براش مهمه... چون این مسایلو باید از قبل درموردش صحبت کرد. شما اگه نمیتونستی تغییر کنی با یه نفر که براش مهم نباشه ازدواج میکردی

گلم خیلیا نون شب ندارن

خیلیا مشکلات کمرشون رو شکسته

اونوقت شما به خاطر شااااید یه روشنگری که ما لحن صحبت کردن آقا رو نمیدونیم میخوایین زندگیتونو از هم بپاشین؟؟

من با نزدیک 40سال سن فک میکنم با صحبت کردن و گذشت میشه جلوی خیلی از اشتباها رو گرف

شاید ایشون گفتن شما برای من ارزشمند هستین و شناخت شما از من باید عمقی تر باشه و من این مورد خط قرمزمه

زیاد سخت نگیر و با کلمه طلاق هییییچ وقت جبهه نگیر

موفق باشی

درخواست دوستی ممنوع...
عزیزم اصلا منظورش این نبود چون مام با عشق زیاد ازدواج کردیم چرا واقعا چرت میگی

چرت؟؟؟

مشکل از توه خب 

گیراییتم پایینه!

وقتی من مشکلمو میارم 

اینجا میگم 

منتظر نظرات جورواجوربقیه 

ام ببینم دیگه !

بنظره من حرف بدی نزده حقیقتو گفته و حقیقتم هرچند تلخه ولی باید پذیرفت.. پیشنهاد میکنم همسرتو از طلاق نترسون ایشون رو این چیزا حساسه و بهتم از قبل گفته .ایشون ترسی از طلاق و جدایی نداره عقایدش براش مهمه

2810