2777
2789

سلاام.

بچه ها بنظرتون کسی که مکانیک خودرو هست درسشم خونده یعنی دانشگاهش فنی مهندس مکانیک خودرو بوده.

و مغازه خودشو داره.درامد خوبیم داره.

کلاس شغلی داره یا یه شغلیه که کلاس نداره و همه فکر میکنن بدرد نخوره؟

دوسدارم دیدگاهتون رو راجب این شغل بدونم؟

البته شاگردی نمیکنه ها.

خودش مغازه داره شاگرد داره.

اره دیگه 

الان شغل فنی از همه چی بهتره 

تحصیلاتم ک داره عالیه 

کار واسه خودشه ک بهتره 

در امد هم الحمدلله ک خوبه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شغل پولداریم هست مخصوصا اینجا پیش ما

نمیدونم چرا همش حس میکنم اگر ب یکی بگی شغلت مکانیکیه از نظرش بی کلاس و بی پرستیژ میاد.

نظر خودم این نیست اصلا.

حسن نسبت به دیدگاه مردم اینه:/

اره دیگه الان شغل فنی از همه چی بهتره تحصیلاتم ک داره عالیه کار واسه خودشه ک بهتره در امد هم الحمدلل ...

خب دقیقا عقیده منم همینه..دوسداشتیم نظر بقیه رو هم ببینم بفهمم دیدگاهی ک راجب بقیه دارم درسته یا خیر

نامزد من قطعات استوک و یدم ماشین های چینی و ژاپنی داره سبیه به همین شرایط شماست اما چون درامد خوبی داره به نظرم کلاس شغلی دیگه اونقدر مهم نیست، تو ببین آداب اجتماعی و کلاس اجتماعی چقدر حالیشه، مثلا میری بیرون چجوری لباس میپوشه 

نمیدونم چرا همش حس میکنم اگر ب یکی بگی شغلت مکانیکیه از نظرش بی کلاس و بی پرستیژ میاد.نظر خودم این ن ...

خب نباید بگی مکانیکه😂

باید بگی مدیر یه مجموعه تعمیرات خودرو هستن

واقعا نحوه بیان خودمون روی نگاه دیگران خیلی تاثیر داره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نمیدونم چرا همش حس میکنم اگر ب یکی بگی شغلت مکانیکیه از نظرش بی کلاس و بی پرستیژ میاد.نظر خودم این ن ...

همون مردم وقتی ببینن ماشین خوب سوار میشی خونه از خودت داری دیگه تو دلشون هم نمیگن بی کلاسی

خب دقیقا عقیده منم همینه..دوسداشتیم نظر بقیه رو هم ببینم بفهمم دیدگاهی ک راجب بقیه دارم درسته یا خیر

مثلا چی بگی باکلاسه 

؟ 

الان کارمند درامدش چقدره ؟ 

معلم چقدره 

بازاری تو این اوصاع چطور 

میفعمم چی میگی 

فک میکنن کارش با روغن و سیاه کاریه 

بی کلاسیه 

ولی ایشون کلا مغازه داره و تحصیلاتم داره 

کاریع ک همیشه هست 

بالا پایبن نمیشه نظر دیگرانم مهم نیس

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
چطور؟

مثلا یه خانواده ای که همه شون دکترن شاید به نظرشون کارمند بودنم پرستیژش پایین باشه

ولی خانواده ای که فرهنگی هستن ، کارمند بودن رو خوب میدونن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نامزد من قطعات استوک و یدم ماشین های چینی و ژاپنی داره سبیه به همین شرایط شماست اما چون درامد خوبی د ...

ایشون ک من گفتم از لحاظ اجتماعی اوکی هستن.تیپش هم خوبه معمولی دیگه.

صرفا برام سوال بود بدونم دیدگاه بقیه چطوره.

2810