2777
2789
عنوان

بنظرتون شغل مکانیک خودرو کلاس شغلی داره🌿میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 31 پست
خب نباید بگی مکانیکه😂باید بگی مدیر یه مجموعه تعمیرات خودرو هستنواقعا نحوه بیان خودمون روی نگاه دیگر ...

این رو قبول دارم.

هدفش هم زدن گاراژ بزرگ هست.و گاراژ احتیاک ب مدیریت هم داره واقعا.

اما بنظر من حتی مکانیکی هم نباید از بقیه ایراد داشته باشه 

شغل فنی مهندسین دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این رو قبول دارم.هدفش هم زدن گاراژ بزرگ هست.و گاراژ احتیاک ب مدیریت هم داره واقعا.اما بنظر من حتی مک ...

میدونی نه که قدیما مکانیکی خودرو شغل خیلی کم درآمدی بوده هنوز ذهنیت خیلیامون اصلاح نشده دربارش

در حالی که الآن درآمد مکانیکی از مثلا یه معلم خیلی بیشتره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
شوهرم گاراژ داره حتا دکتر مملکت جلوش خم و راست میشع التماس میگیره برا نوبت ماشین قصد کلاس گذاشتن ندا ...

تازه شغلشون مردونه هم هست 

شوهرم گاراژ داره حتا دکتر مملکت جلوش خم و راست میشع التماس میگیره برا نوبت ماشین قصد کلاس گذاشتن ندا ...

کلاس هم بذاری حق داری عزیزم .هرکسی تلاش می‌کنه نتیجه زحماتشو میبینه.دقیقا همه اینارو قبول دارم..

فقط ترس دیدگاه خانواده ب این شغل رو داشتم و همینطور دیدگاه بقیه...میخواستم ببینم چطورن..

میدونی نه که قدیما مکانیکی خودرو شغل خیلی کم درآمدی بوده هنوز ذهنیت خیلیامون اصلاح نشده دربارشدر حال ...

حتی الآنم یک عده درآمد خوبی ندارن

اما ایشون در منطقه خودش بشدت شناخته شده هستش سرشون خلوت نیست اصلا

بشدتتتت...انقد خوشم میاد دستاشون مث مردای زحمتکشه.ن نث یسری مردا صاف و صوف😅

آخ گفتییی😂😂😂

یه خواستگار داشتم از من دختر نازش بیشتر بود شغل پشت میز نشینی داشت😅

مثلا چی بگی باکلاسه ؟ الان کارمند درامدش چقدره ؟ معلم چقدره بازاری تو این اوصاع چطور میفعمم چی میگی ...

نههه 

از لحاظ کثیف کاری نمیگم.

مثلاً من قبل اینکه اطلاع داشته باشم فکر میکردم این شغل درآمد کمی داره فکر میکردم تحصیلات نمی‌خواد فکر میکردم که یه شغل سطح پایینه.

ولی الان اطلاعات کامل دارم و

می ترسیدم بقیه همین تصور قبلی من رو داشته باشن.

حقیقتا بشدت آدم حسابیه و عشق و علاقه بینمونه.و من ترس اینکه در آینده یوفت خانوادم بگن سغلش خوب نیست و داشتم!

با اینکه می‌دونم خوبه ها...یجور ترسه

حتی الآنم یک عده درآمد خوبی ندارناما ایشون در منطقه خودش بشدت شناخته شده هستش سرشون خلوت نیست اصلا

خب پس از بابت شغلش خدا رو شکر خوبه

پول دار که باشه و سرش شلوغ پرستیژ خودش میاد 

تحصیلاتم که داره 

ماها فقط ذهنمون سمت دکتر و مهندس و کارمنده 

مشاغل فنی و صنعتی بنظرم جایگاهشون بیشتر نباشه کمترم نیست

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
2810