چند وقت پیش شماره ای به من زنگ زد یک خانوم بود گفت که من شماره همسرمون گرفتم ، گفتم این خط چندین ساله دست منه، بعد متوجه شدم که انگار تماس ها از روی یک خط دیگه رو گوشی من دایورت میشن، از خانومه پرسیدم خط همسرتون چیه، شماره این آقا رو گفت
وزن اوایه ۵۳ کیلو شروع رژیم 27 مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خانومه میگم ، بیا تماس تلفنی سه نفر بزاریم، با گوشای خودم بشنوم که تو چی میگی و اون چی میگی، قبو ...
این یه جای کارش میلنگه اگر زنش بود اون باید می یوفتاد دنبال شما نه بالعکس
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دقیقا، به همین شک کردم ، چرا هیچ واکنشی نشون نمیده
چرا تو تاپیک های قبلی شما گفتی ۵ سال با هم هستین الان میگی ۳ سال
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........