2777
2789
استارتر تو الان داری به ما هم دروغ میگی و میگی کاربری دست دو نفره!! با توجه به تاپیکهای قبلی ات باید ...

خانوم من به شما دروغ نمیگم، من خودم پیش قدم شدم به خانومه زنگ زدم، بابا به پیر پیغمبر من یه کاربری دیگه دارم ، نمیخوام مشخص بشه ، من دیدمش، چرا ندیدمش،  حتی سر تولدم ۵ میلیون برام پول فرستاد ، که یک هفته پیش بود، چون خودش نتونست بیاد

وزن اوایه ۵۳ کیلو    شروع رژیم 27  مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مم دیگه میخوام چیکار کنم، این همه موقعیت از دست دادم سنم رفت بالا که بعد این همه سال بفهمم متاهله

مگه چند سالته؟

الان فهمیدی تو شوکی مطمئنم شرایط بهتر میشه 

همه چی درست میشه 

فامیل ما تو سی سالگی فهمید طرفش که ده سال منتظرش بود زن و بچه داره دیگه کلا قید ازدواج رو زد الان در آستانه ی ۵۰ سالگیه و مجرد با اینکه موقعیتای خوبی برای ازدواج داشت

میگم یه مدت از این مسائل فاصله بگیر

دوباره روحیتو بدست بیار 

همه چی درست میشه ان شاالله

یه آدم خوب سر راهت قرار میگیره 

خانوم من به شما دروغ نمیگم، من خودم پیش قدم شدم به خانومه زنگ زدم، بابا به پیر پیغمبر من یه کاربری د ...

چه جالب پس یعنی سرنوشت شما و اون کاربر دیگه مثل همه؟! 

آخه اونم یکی رو میخواست ! 

هر دو بدشانسین چون هر دو متاهل از آب درآمده!

من برای شما ناراحتم که این اتفاق افتاد 

امیدوارم متاهل نباشه که احتمالش ضعیفه 

اگر هم مجرد بود بارم باهاش کات کن چون ی رابطه که قراره به ازدواج ختم بشه که نباید اینقدر طولانی بشه

چه جالب پس یعنی سرنوشت شما و اون کاربر دیگه مثل همه؟! آخه اونم یکی رو میخواست ! هر دو بدشانسین چون ه ...

وآقا میگم من تاپیک های قبلی اصلا  نخوندم، من دردم یهدچیز دیگه اس، من دارم دیوانه میشم از سرنوشتم شما میگی ، چرا سرنوشت دو نفر مشابه، باشه من اصلا همونی که شما  میگی، دروغ دارم میگم، 

ولی من دروغگو بهم خیانت شده ، بهم دروغ گفته شده😭😭😭😭

فقط حالمو درک کنید همین

مگه چند سالته؟الان فهمیدی تو شوکی مطمئنم شرایط بهتر میشه همه چی درست میشه فامیل ما تو سی سالگی فهمید ...

من نمیخوام تنها بمونم،  به خدا مرگ رو به تنها موندن  ترجیح میدم

من نمیخوام تنها بمونم، به خدا مرگ رو به تنها موندن ترجیح میدم

مردم ۳۵ تازه ازدواج میکنن 

تو چقدر ناامیدی دختر رو عزت نفست کار کن

خدا رو چه دیدی شاید چندماهه دیگه یه نفر خوبش بیاد خواستگاریت 

مردم ۳۵ تازه ازدواج میکنن تو چقدر ناامیدی دختر رو عزت نفست کار کنخدا رو چه دیدی شاید چندماهه دیگه یه ...

من چجوری دوباره  یه رابطه جدید رو شروع کنم😓😓😓😓

من چجوری دوباره یه رابطه جدید رو شروع کنم😓😓😓😓

اشتباهت همینه دیگه 

سه سال رابطه آخه؟؟؟ 

وایسا یه مورد خوب برات پیدا بشه چند جلسه برید بیای انقدر کش دادن نداره 

اون بگیر بود همون سال اول میگرفت

اشتباهت همینه دیگه سه سال رابطه آخه؟؟؟ وایسا یه مورد خوب برات پیدا بشه چند جلسه برید بیای انقدر کش د ...

نمیدونم شاید 😭😭😭