2777
2789

یکم انرژی خوب بگیریم🥰🥰🥰

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

😁فقط از برای خواندن آمده ام

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              وزن فعلی:62-وزن هدف:58... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... {دیالوگ سریال یکه و تنها}  اتک غمگین ترین تراژدی  لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

دیت میت نداشتم 

روی عقابو تو‌سینگلی کم کردم 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁فقط از برای خواندن آمده ام

ای جاااان 

منم منتظرم مثل خودت

خوش اومدییییی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
دیت میت نداشتم روی عقابو تو‌سینگلی کم کردم

فدات سرت گلممم 

ایشالا تجربه ش کنی بیای تایپک بزنی واسمون

اولین دیت یه گل گرفتم ازش ک بعد از سه سال دیگ گلی نگرفتم همون یه بار بودو این قشنگ نیست☹️

هنو باهاش تو رابطه این؟

فدات سرت گلممم ایشالا تجربه ش کنی بیای تایپک بزنی واسمون

قربونت مهربون ❤️❤️ ایشالله با یه ادم خوب قسمت همه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
جاهای دیگه کم نمیزاره ولی خب گل خوشش نمیاد برای همین اهمیت نمیده ولی من خیلی گل دوست دارم

همین که جاهای دیگه کم نمیزاره و هواتو داره قدرشو بدون 

همین که جاهای دیگه کم نمیزاره و هواتو داره قدرشو بدون

استدلالش اینه چون دیت اول برات گل اوردم خیلی واکنش خاصی نداشتی خوشحال نشدی منم اونجا فهمیدم ک گل دوست نداری میگم خب چیکار باید میکردم میگفتم واااای گل 😂 

استدلالش اینه چون دیت اول برات گل اوردم خیلی واکنش خاصی نداشتی خوشحال نشدی منم اونجا فهمیدم ک گل دوس ...

ای جااااان

پایدار باشین گلم

2810