2777
2789
عنوان

دختر فامیل بهم حسودی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 31 پست
باهاش صحبت نکن و ازش دوری کن مودبانه بهش گوش زد کن که میفهمی قصدش چیه ولی اجازه نمیدی ناراحتت کنه

دوست ندارم دلشو بشکنم با خنده جوابشو میدم ولی بعدش پشیمون میشم هر بار ، حال روحی خوبی نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثر سوالاش رو جواب نده خب 

لبخند بزن یا بگو یادم نیست یا بگو تصمیم نگرفتم یا الان حضور ذهن ندارم یا فعلا راجبش فکر نکردم 

از ۱۰ تا سوالش ۸ تا رو جواب نده ۲ تا رو هم با بی میلی کامل یه آره خیر بگو

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

نمیشه مستقیم ک گفت ولی بار ها دلم خواسته بگم زیاد خودشو با من مقایسه نکنه

آخرش به شوخی بگو عزیزم تحقیقات میدانیت تموم شد نتیجه اکتشاف رو کی اعلام میکنی؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

هر موقع حرف زد نادیده بگیر گفت چرا جواب نمیدی بگو ببخشی از بس حرف زدی فک کردم با خودتی

واقعا بعضی وقتا از سوالای بشدت خصوصیش بدم میاد، در صورتیکه اصلا من باهاش ارتباط نمیگیرم چه برسه به اینکه برم زندگیشو زیر و رو کنم 

هدفون بزار گوشت بعد حتی آهنگ هم نزاشتی مهم نی ولی اون حرف زد توجه نکن

اینم هست ولی من دوست دارم میرم مهمونی با بقیه حرف بزنم یکم حال و هوام عوض شه ، این همش میاد جلوم با نگاهاش حرفاش واقعا حالم بد میشه ، تو اکثر مهمونی ها هم هس

2810