2777
2789
عنوان

دوران عقد هزینه خرج دکتر دارو واینا

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست
خیلی بده یعنی چی اخه کی خرج رو بده یکیش پرده ادمه یکی هم شوهر دیگه این حرفا معنی نداره واسه غریبه که ...

اخه نامزد گرامی خرج اونا رو نداد حداقل میوه ای شیری چیزی میگرفت سر راه میومد شام خونمون

دستاش تو هوا نشست شامم خورد

امروزم زنگ زده میگه چیزی لازم نداره مامانت چیزی نمیگفت😒😒

یه روانشناس صحبت میکرد میگفت مرد از همون احظه که زن میگیره مخارجش رو‌باید تامین کنه و مسئولیت پذیر ب ...

خاک تو سر این مردی ک گیرم افتاده

حالا اونا ب کنار از اونجا اومدیم خونمون شام وظیفش بود حداقل یه میوه ای چیزی بگیره

یا شیر بگیره بیاره دستاش رو هوا اومد نشست شام

امروز زنگ زده میگه چیزی لازم نداری مامانتینا چیزی نمیگفتن😑😒گفتم ن ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بیمت کنه تمام مخارجت هم پای اونه نه بابات چقدر زرنگه،میگفتی اونا که چیزی نگفتن ولی من فهمیدم چق ...

هنوز بیمه هم نکرده شناسانامم مونده خونشون

چیزی نگفتم حال نداشتم اصلااا🥲

خاک تو سر این مردی ک گیرم افتادهحالا اونا ب کنار از اونجا اومدیم خونمون شام وظیفش بود حداقل یه میوه ...

😅😅

معمولا مخارج دوران نامزدی رو کمتر پسری گردن میگیره ولی به شوخی بهش بگو شما برای عیادت مریض هم دست خالی میرید؟

کاربر سه سال پیش 😒
😅😅معمولا مخارج دوران نامزدی رو کمتر پسری گردن میگیره ولی به شوخی بهش بگو شما برای عیادت مریض هم دس ...

عقدیم خببببب

خیلی حرفا میتونستم بگم ولی حیف حال نداشتم حالشو بگیرم😂

اخه چیکار کنم چی بگم بهش

😑خدا بخیر کنه قشنگ خام خامی از اول باید آموزش ببینی🤣🤣 

شب بگوبهش که ، صبح زود بیا دنبالم ببرم دکتر ،برو دکتر عمومی برات یه چکاپ بده همونجا ببرش آزمایشگاه ناشتا هم باش پول آزمایشگاه رو حساب کنه آزمایشگاه خوب هم برو نه از این دولتی ها 

بگو دو ساعت مرخصی بگیره برات ،درکل منظورم اینکه حسابی بسنجش خسیس نباشه این دوره خرج نکرد تو آینده هم ...

چشممم

این سیاستارو از کجا میتونم یاد بگیرم منی ک بشدت تباهم؟؟؟ 

چشممماین سیاستارو از کجا میتونم یاد بگیرم منی ک بشدت تباهم؟؟؟

با مادرت اگه خوبی می‌دونی کار بلده درست راهنماییت می‌کنه و هیچ وقت بخاطر راهنماییش ضربه نخوردی می‌تونه گذینه خوبی باشه یا  از مشاوره کمک بگیر .

یکی از دوستای قدیمم اون موقع ها یادمه می‌رفت کلاس های همسر داری  بهشون سرویس کردن شوهر و سیاست هاشو یاد میدادن🤣🤣موفق هم بود اون زمان تا جایی که یادمه