2777
2789
عنوان

توده هایپواکو چی بود دیگه😭 عکس میزارم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست
عزیزم توکلت به خدا باشه چیزی نیست الکی استرس داری

برام دعا کنید😭

تازه مامانمم سینش درد میگیره نمیره مامو 

دلم میخواد دخترمو خودم بزرگ کنم عروسیشو ببینم 

نمیخوام مشکلی پیش بیاد

نمیخوام زبونم لال مریض بشم😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چیزی نیست تو دچار وسواس فکری شدی. دخترخاله و زن پسردایی منم از اینا دارن و دکتر گفته چیزی نیس. البته دخترخالم توده رو خارج کرد ولی سرطانی نبود.

انقدر استرس نداسته باش. 

عزیزم چیزی نیست تو دچار وسواس فکری شدی. دخترخاله و زن پسردایی منم از اینا دارن و دکتر گفته چیزی نیس. ...

اخه گفتن هایپواکو

ولی نگفتن چیه 

سینمم چیزا قرمز میزنه هی

داره زبادترم مبشه😭

ب خدا مبخوام فکر نکنم ولی نمیشه 

نمیتونم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

من رو سینم یه مدددت پررر از جوش قرمز شده بود و این جوشا بعدها تبدیل به لک  قهوه ای میشد هزار تا دکتر پوست رفتم همه گفتن هیچی نیست 

تو همون دوران سونوی سینه ام رفتم که گفت یه کیست ریزم داری دقیقا تو همون سینم 

گفت کیستت هیچی تبست و نیاز به بررسی مجدد هم نداره 

الکی به خودت استرس نده دختر هیچچچینیست

تاره من ار نوک همون سینم ترشح سبز هم میومد

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
اخه گفتن هایپواکوولی نگفتن چیه سینمم چیزا قرمز میزنه هیداره زبادترم مبشه😭ب خدا مبخوام فکر نکنم ولی ...

مامان دوستمم سالهاس سونو و... سینه انجام میده. حتی گاهی از سینش مایع سیاه مباد ، ولی خداروسکر بازم چیز خاصی نیس و تحت نظره. یادمه گفتن اگه بچه بیارع خوبه. یک پسر آورد که الان کلاس سومه فکر کنم.

ببین همیشه یادت باشه ۹۹ درصد نگرانب های ما هیچ وقت اتفاق نمیفته. این جمله رو با خودت تکرار کن تا استرست کم بشه عزیزم

دستته

سینمه 

انشالله چیزی نیست اسیولی میگی وسواس فکری داری به نیابت از شهید نوید صفری چهله زیارت عاشورا بگیر مطمع ...

😭 قبل سونوگرافی کلی دعا و نذر و …

گفتم خدایا هیچی نباشه من تحمل ندارم

ولی هم ضایعه قبلی بزرگتر شد هم یدونه جدید زد ک این معلوم نیس چی هست اصلا😭

اونا به هر کسی جواب نمیدن 

موردی نیست فقط چکاباتو برو اگه تغییر سایز نده توده هیچ مشکلی نداره

ب نظزت میشه سه ماه سه ماه تو هول و ولا باشی تا ببینی تغییر اندازه داده یا نه😭😭

همین الان همینطوری یهویی تو اکسپلور اینستا یه پست دیدم

دختره ۳۰ ساله پنج سال پیش س ر ط ا ن سینه داشت

نوشته بود متوجه توده شدم رفتم سونو گفتن هیچی نیس تغییرات هورمونیه 

میگفت خیالم راحت نشد دوبار دیگم سونو رفتم اونا هم گفتن هیچی نیس برو خیالت راحت

ولی وقتی دکترم معاینه کرد سریع فرستاد نمونه برداری و جوابش این شد

😭😭😭😭اینو خوندم دارم پس میوفتم 

2810