سلام همسرم خیلی بده واقعا دلم گرفته هر کاری کرد تحملش کردم همه جا بد منو خانوادمو به دروغ گفت تا همه براش دلسوزی کنن . همش فحش همش اذیت تا چند شب پیش دعوا شدید کردیم منو از خونه بیرون انداخت چون این دفعه مثل خودش که به خانوادم فحش داد منم گفتم پرت کردن چون صبحش خونه مامانش بود و خیلی وقت بود دعوا نداشتیم خلاصه بعد از کلی آبرو ریزی همسایه پماهم داد از خجالت آب شدم خواستم برم دیگه تموم کنم ولی دخترم زنگ زد مامان توروخدا بیا من میمیرم تو نباشی . مشاور هم گفت برگردم . دیشب با مادرش حرف میزد و با جسارت کامل میگفت بی غیرتم مگه درباره خواهر و مادرم حرف بزنه هیچی نگم من بچه ننم اینم باید دهنشو ببنده. (البته کلا با همه درگیر میشه نابودش میکنه خواهر مادر پدر و... ) ولی دیگه حالم ازش بهم میخوره اگه بخونید قبلا چیا گذاشتم متوجه میشید چی میگم . کلا با نابود کردن زنش میخواد نشون بده خیلی مرده . نمیدونم چیکار کنم با طلاق اینقدر آشنا داره میترسم برای منو خانوادم دردسر درست کنه یعنی با یکی لج کنه آبرشو میبره .یا بچه هامو ازم بگیره. فقط سر سنگین شدم و جامو عوض کردم .اینقدر بدم میاد ازش که حاضرم بره دنبال یکی دست از سر من برداره ولی نمیره چون میترسه از موقعیتش والا متعهد نیست
دلم خیلی شکسته
تو رو خدا برام دعا کنید