هامین_هیما مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 عنوان خانما قد بچه های سی ماهتون چنده 23 بازدید | 7 پست پسر من وزنش ۱۵ الان ۴ماهه ثابت مونده قدشم ۹۳ دقیق هست خدایا شکرت دیروز | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 5971 بچت وزنش خوبه ماشاالله پسرم ۳۴ ماهشه وزنش۱۴ قدش ۹۵ تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
هامین_هیما مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 بچت وزنش خوبه ماشاالله پسرم ۳۴ ماهشه وزنش۱۴ قدش ۹۵ از ۳۰ ماهگی به بعد رشد قدش کندتر شد بنظرتون؟آخه اینجا سرچ میکنم همه گفتن قدا ۹۸ ۹۷ اینا هست.افسرده شدم خدایا شکرت
هامین_هیما مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 بچت وزنش خوبه ماشاالله پسرم ۳۴ ماهشه وزنش۱۴ قدش ۹۵ پسرتون خودش مستقل غذا میخوره؟یا هنوز شما بهش میدین؟پسر من سر سفره خودش خیلی کم میخوره باید کنارش منم دهنش کنم همزمان خدایا شکرت
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 5971 از ۳۰ ماهگی به بعد رشد قدش کندتر شد بنظرتون؟آخه اینجا سرچ میکنم همه گفتن قدا ۹۸ ۹۷ اینا هست.افسرده ش ... پسرت شبا میخوابه ؟پسر من اگه چندماه شبا رو نخوابه به موقع قد نمیکشه تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 5971 پسرتون خودش مستقل غذا میخوره؟یا هنوز شما بهش میدین؟پسر من سر سفره خودش خیلی کم میخوره باید کنارش من ... منم مثل شما والامستقل بود تا عید امسال که رفلاکسش تشدید شد و امتناع شد دیگه من میزارم دهنش تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
هامین_هیما مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 پسرت شبا میخوابه ؟پسر من اگه چندماه شبا رو نخوابه به موقع قد نمیکشه تقریبا خوبه.سعی میکنیم روز سرگرم باشه نخوابه ک شبا ۹ الی ۱۰ بخوابه.و معمولا تا ۱۰ صبح خوابه.اگر روز بخوابه خوابش میره رو ساعت ۱۱ تا ۱۲ خدایا شکرت
هامین_هیما مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 منم مثل شما والامستقل بود تا عید امسال که رفلاکسش تشدید شد و امتناع شد دیگه من میزارم دهنش آخی عزیزم.ایشالا زودتر خوب بشه.امیدوارم زودتر مستقل بشن😬 خدایا شکرت