2777
2789
در خدمتم

من سرکارمو عوض کردم، یکساعتو نیم تو راهم اینیکی 

حقوقش بیشتره ولی نمیدونستم امروز فهمیدم دوماه دوماه تاخیر داره://// 

دیگه از جای قبلیم اومدم بیرون ۴ ماه اونجا بودم 

این شرکت اسمش خیلی گندس

کاریم که میکنم چیز یاد میگیرم، رزومم خوب میشه ولی دو دلی بخاطر این چیزا ... نمیدونم چکار کنم

نرمم جایی ندارم برم دیگه تا دوباره جاییو پیدا کنم

وای نمیدونم چه کنم

۲۳، نزدیک ۲۴ سالمه

ایا شما پیشنهادی دارید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تجربه راه دور رو دارم خوب نبود و خسته میشدم خیلیولی اگه باعث پیشرفت بیشترت میشه باهاش کنار بیا

نمیدونم پیشرفت میشه یا نه... واقعا نمیدونم

ولی اسم شرکت گندس

تازع این یکماهم ازمایشیه.... یهو میگن نیا 

تازه این یکماهش ازمایشیه همینم ممکنه بگن نیا دگ🤣همینی که استرسشو دارم

صدتو بذار عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
نزدیک پریودمهبخدا تو فشار مترو له شدمقضیه حقوقم شنیدماصلا ذهنم درگیر شده برام دعا کنید...

نود درصد اینکه میریم سرکار بخاطر حقوقشه ولی یه وقتا باید بخاطر رزومه خوب داشتن رفت فعلا تمرکزتو بذار روی اینکه کارو یاد بگیری رزومه قوی داشته باشی

حتما عزیزم❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|