2777
2789
عنوان

یه دختر مجرد تو اشنامون رفته سنو بهش گفتن حامله ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 152 پست
اگه عزیز دردونه بود حتی اگر واقعا دختره حامله هم بود صداشو درنمیاورد و قضیه رو بی سر و صدا جمعش میکر ...

واقعا همینه تو پنهون کنی کی میفهمه اخه🤦🏻‍♀️

متاسفانه ادم میمونه از بیسوادی مادر پدر ها به کجا پناه ببره

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

خانواده الاغش چرا پخش کردن

نمیدونم مامانش تعریف کرده دهن به دهن چرخیده 

یعنی نمیدونی یکی میگه اره با پسرا رفته خوابیده دسته جمعی 

یکی میگه زیر خواب پسرخالش شده 

طفلک دختره اهل هیچیم نیس نه گوشی داره نه هیچی درسخونه خیلی 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانش از سر سادگی تعریف کرده دهن به دهن چرخیدهنه خداییش حاضرم قسم بخورم دختره اهل این چیزا نیست اگر ...

حالا من نمیگم این دختره حاملس 

ولی الان سالانه ۴۰۰۰ هزار جنین داره غیر قانونی سقط میشه 

همه میرن به درو همسایه و اینور اونور بگن ؟

اصلا برخورد این اشناتون عاقلانه و بالغانه نبوده 

کی میره تشت رسوایی خودشو بین مردم بگردونه ! 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هرگز مادری نمیکنه .مطمینی راست میگی😑

میکنه 

فعلا مادر این کرده دهن به دهن چرخیده پخش شده شهرمون کوچیکه همه همرو میشناسن 

الان من برم تو خیابون یکی تو پیاده رو دستشو بگیرم بگم خبر داری دختر فلانی که خونشون فلان جاهه چی شده؟؟یعنی محال ممکنه ندونه 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
دقیقا اخه چطور ممکنه با این دستگاه های پیشرفته کیست رو جای بچه ببینن اونم توی ۱۵ سال حتی اگر شک کنن ...

نه داستان الکی نیس خالم تو یه کوچه اس باهاشون 

دختره هم خداییش قسم میخورم سر پاکیش نه دختری نیس که اهل این چیزها باشه بشدت هم محدوده فقط هم دنبال درسه 

تو جایی که ما هستیم اولین سنوگرافی هست معمولاً میرفتیم شهرهای بزرگ خوشحال بودیم دیگه نیاز نیس برای یه سنو بریم شهر دیگه

این چندماهی هست باز شده 

میگم پتانسیل پربازدید داشت ! فقط ساعتش ۱۲ شب نبود😅

اها بله دقیقا😂

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

مگه میشه مادرش بره همه جا پخش کنه!!!!!!؟؟؟؟؟

تعریف کرده برای چند نفر دهن به دهن شده پخش شده 

خالم که همسایشونه میگه وقتی دختره رو کشیده بوده تو حیاط با زنجیر میزدتش انقدر جیغ میزد و سر و صدا میکرد همه مون کنجکاو شدیم خونه فلانی چخبره مدام هم میگفته بابا به ارواح خاک بابا علی (اقاجونش) دروغه من کاری نکردم 🥲

بعد همسایه ها از مامانش میپرسن اینم جواب میده میگه اینجور شده...

حالا دیگه همه تعریف کردن برای هم 

اول اینکه. همون لحظه که دکتر گفته حامله. چرا پگفتن مجرده ؟؟بعد اومدن. اینو همه جا. جار زدن چرا. مرد ...

خالم حالا میخواد با باباش حرف بزنه بگه شکایت کنید الکی نیس که 

کاش اقلا مزاشتت ساعت ۱۱😅

چه فرقی داره به ساعت 😐

بمیرم براش 

من شنیدم یه دختر مجرد بلافاصله بعد سانس آقاین رفته استخر توی حموم نشسته کف حامله شده 

بردنش سونو گفتن حاملس زنان گفته این دختر باکرس

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810