2777
2789
عنوان

یه دختر مجرد تو اشنامون رفته سنو بهش گفتن حامله ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 152 پست
از بی سیاستیه پدرمادرشه که این همه جا خبرش پخش شده

بی سیاست نه 

خودخواه ودیکتاتورن بعضی خانواده ها 

مثلا میخوان بگن ما خیلی غیرت داشتیم آدمش کردیم کتکش زدیم و لکه ننگو پاک کردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دختره یعنی به خودش اعتماد نداره ؟ننه باباش باور نکردن خودش چی اصلا باباش اینا چرا به همه اعلام کر ...

دختره بدبخت چیکار کنه 

هرچی قسم خورده باور نکردن گفتن دکتر که دروغ نمیگه

نمیدونم مامانش نشسته همه جا تعریف کرده 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
خانواده الاغش چرا پخش کردن

خانواده های جوگیر غیرتی که دختر براشون مایه ننگه و دخترو تا زمانی دوست دارن که آبروشونو نبرده باشه 

ولی پسراشونو بی قید و شرط دوست دارن هر گوهی هم بخورن عیبی نداره پسرا ولی دخترا باید بمیرن و کتک بخورن 

والا منم سر پسر اولم رفتم سونو گفتن کیست داری دیدم یه ماه کامل پریود نشدم دوباره رفتم یه سونوی دیگه گفت خانوم قلب جنین تشکیل شده و ۳ ماهه بارداری منم مونده بودم گفتم گفتن کیسته گفت اشتباه شده خاک تو سر دکتر نماها

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.
اصلا بارداره خب ضربان نداره قلب نداره بچه ؟یعنی اینقدر اسکول؟ننه باباش چرا باور کردن 😐😐😐😐حس میکن ...

دقیقا اخه چطور ممکنه با این دستگاه های پیشرفته کیست رو جای بچه ببینن 

اونم توی ۱۵ سال 

حتی اگر شک کنن چون میدونن طرف مجرده و سنش کمه تا مطمعن نشن نمیگن به خانواده ، هزار تا ازمایش مینویسن و تست میگیرن ...یا این دکتره مشکل داشته یا داستان رو الکی برای اسی گفتن (یا دختره حاملس یا کلا چرته قضیه)

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

دختره بدبخت چیکار کنه هرچی قسم خورده باور نکردن گفتن دکتر که دروغ نمیگهنمیدونم مامانش نشسته همه جا ت ...

مگه میشه مادرش بره همه جا پخش کنه!!!!!!؟؟؟؟؟ 

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

خاک تو سر خونوادش، که آبروشو بردن. اگه اونا پخش نمیکردن مردم علم غیب داشتن؟

مامانش گفته دهن به دهن شده 

معلوم نیس چقدر گذاشتن روش همه جا گفتن 

دختره هم خدایی دختر خوبیه فرشته اس خیلیم درس خونه 

هدفشم تجربی بوده و پزشکی خالم مبگه گفته از هرچی پزشکی و اینا متنفرم دیگه نمیخوام درس بخونم و..🥲

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

اول اینکه. همون لحظه که دکتر گفته حامله. چرا پگفتن مجرده  ؟؟

بعد اومدن. اینو همه جا. جار زدن چرا. مردم. از کجا میخواستن بفهمن. مگه میشه ادم ابروی خودشو. ببره.

الانم فقط شکایت و پلمپ مطب. شاید ابری رفته دخترشون و برگردونه. زدن زیرش که ول کن کی حوصله داره. اینجوری این انگ تا ابد رو پیشینی دختره میمونه. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بیچاره😔منم دیگه نمیتونم باور کنم کیست بوده

کاش دوباره همه چی به روال قبلش برگرده 

میگن باباش خیلی پشیمونه ولی چه فایده؟؟؟باور کن چقدر تهمت زدن بهش

2810