2777
2789
عنوان

یه دختر مجرد تو اشنامون رفته سنو بهش گفتن حامله ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 152 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ سال مگه میشه کیست؟

من خودم از ماما پرسیدم گفت متاهلا میگیرنش

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
۱۵ سال مگه میشه کیست؟من خودم از ماما پرسیدم گفت متاهلا میگیرنش

چه ربطی داره دختر عمو منم ۱۵ سالگی کیست داشت 

من خودم ۱۸ بودم علائم کیست داشتم نوشتن سونو اما کیست نبود عفونت داشتم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بنطرم بارداره الکی میگن کیسته که جمع بشه موضوع با توجه به اینکه گفته نه شکایتم نمیکنم

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
من که باور نمیکنم اوجور کسا سرشم ببرن محاله بگن!

مامان خود من بقران قسم خواستگار میومد برام می‌رفت برای خالم و مادر جونم می‌گفت معلوم نیست رفته افتاده پای کی که زنگ زدن خواستگاری کنن 

من خواستگارهامو حواله میدادم مادرجونم و خالم 

عجیب نیست 

خداکنه کسی تو خانواده ایی با این طرز فکر مزخرف بزرگ نشه 

من یه رژ میزنم میگن میخوای بری هرزگی کنی برای پسرا؟

با همه وجودم این دختر رو درک میکنم چی سرش اومده :)

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
چه ربطی داره دختر عمو منم ۱۵ سالگی کیست داشت من خودم ۱۸ بودم علائم کیست داشتم نوشتن سونو اما کیست نب ...

ربطشو دکتره میدوسنته ک گفت بیشتر متاهلا میگیرن😐

علایمش چیه؟

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

پدر و مادر اسکلن که فقط تولید مثل بلدن

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
اگه بی گناه باشه ، خدا نمی‌ذاره این بی آبرویی زندگیش رو خراب کنه ، خودش یجوری درست می‌کنه که همه انگ ...

ان شاالله که خدا ابروی رفته اش رو بر گردونه

دلم میخواد برم پیشش ببینم حال و روزش چطوره 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
2810