2777
2789
عنوان

یه دختر مجرد تو اشنامون رفته سنو بهش گفتن حامله ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 152 پست
توی یکی از شهرها، بار همین اتفاق افتاده بود .برادراش اون طفل معصوم رو کشتن .بعدش پزشک قانونی بارداری ...

واییی چه بد 

ادم واقعا ناراحت میشه

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول خاکبرسر پدرش بعدم دکترکه نپرسیده و ندونسته شروع کرده به کتک زدندلم برای مظلومیتمون میسوزهبابای م ...

دقیقاااا بیچاره دخترا :)

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
اونوقت انقد خانوادش بی عقل بودن به همه گفتن ، الآنم نمی‌رن شکایت کنن اعاده حیثیت بشه🙁 یا قضیه رو اش ...

نه نه خداییش دختره دختر خوبیه 

خیلی درس خونه از خونه هم کم پیش میاد بره بیرون 

کامل میشناسمش اصلااا حتی دختری نیس که با پسری حرف بزنه 

من حرصی شدمم هی میگم باباش غیرت داشت بره دخترشو بزنه ولی غیرت نداره بره شکایت کنه از اون دکتره؟

دروغ میگن چطور همچین چیزی ممکنه اخه عهد بوق نیست که نهایتا یک بار یک دکتر اشتباه میکنه

ولی من از دختره مطمئنم خداییش مطمئنم کاری نکرده 

بابای حساسی داره حتی گوشی نداره حجابشم اوکیه 

حالا چرا جار زده . پنهان میکنن که!

مامانش نشسته تعریف کرده دهن به دهن چرخیده همه جا پخش شده 

اینجاهم محیط کوچیکیه همهههههه میدونن الان

حالا پدرش باید بره به پای بچه ش بیفته و طلب مغفرت کنه.بره تو مطب دکتر هم داد و بیداد کنه.

من جای دختره بودم هیچوقت بابامو نمیبخشیدم هیچوقتتت 

کاش بجای داد و بیداد شکایت کنه 

کاش اقلا مزاشتت ساعت ۱۱😅

متوجه نشدم گلم

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

دختره اگر عزیزدوردونه بابا بود وقتی باباش همچین چیزی میشنید اول میشست میخندید بعد میگفت حتما اشتباهه ...

اگه عزیز دردونه بود حتی اگر واقعا دختره حامله هم بود صداشو درنمیاورد و قضیه رو بی سر و صدا جمعش میکرد 

آدم کسی رو دوست داشته باشه نمیخواد آبروش بره چه واقعا خطایی کرده باشه چه نکرده باشه

اصلا بارداره خب ضربان نداره قلب نداره بچه ؟یعنی اینقدر اسکول؟ننه باباش چرا باور کردن 😐😐😐😐حس میکن ...

مامانش از سر سادگی تعریف کرده دهن به دهن چرخیده

نه خداییش حاضرم قسم بخورم دختره اهل این چیزا نیست 

اگر خدایی نکرده یک درصد حامله بود باباش الان مثل چی پشیمون نبود خالم همسایشونه تو یه کوچن

از دختره مطمئن مطمئنم 

برای منم مورد مشابه پیش اومد...البته نه درمورد حاملگی ولی به همون اندازه فجیع...پدرم به طرف گفته بود ...

احسنت به فرهنگ پدرت خداحفظش کنه برات 

نه نه خداییش دختره دختر خوبیه خیلی درس خونه از خونه هم کم پیش میاد بره بیرون کامل میشناسمش اصلااا حت ...

اگه بی گناه باشه ، خدا نمی‌ذاره این بی آبرویی زندگیش رو خراب کنه ، خودش یجوری درست می‌کنه که همه انگشت به دهن بمونن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
2810