2777
2789

دختره بیزبون ۱۵ سالشه 

خالم میگه باباش انقدر بیچاره رو با زنجیر موتور زده نابود شده 

بعد برداشتن بردنش شهر بزرگتر دوباره سنو گرفتن فهمیدن کیست بوده 

خاک بر سر یه سری این دکترای مزخرف که معلوم نیست مدرکشون رو چجوری گرفتن 

الان هم ابروی این دختره رفته خبر همه جا پخش شده دیگه ام کسی باور نمیکنه حالا این کیست بوده 

هم دختری که عزیز دردونه باباش بوده اینجور با زنجیر کتک خورده 

بعد خالم به مامانش گفته از اون دکتره شکایت کنید مامانش گفته نه کی حوصله دادگاه داره حالا که تموم شد رفت!

بیچاره دختره دلم میسوزه براش میگن میخواسته خودش‌و بکشه وقتی دکتره اینجور گفته 

دوبارم سنو داده گفته بارداری. دختر خوبیه میشناسمش اهل هیچیم نیس اهل هیچی 🙂💔

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا خودت ظهور کن🙁

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

خب دختره یعنی به خودش اعتماد نداره ؟ننه باباش باور نکردن خودش چی 

اصلا باباش اینا چرا به همه اعلام کردن ؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810