2777
2789
عنوان

دیروز ب نامزدم زنگ زدم ماشینمون خراب شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 40 پست

خب کارتون درست نبوده با اسنپ باید همون اول میرفتن

داماد اخه!!!

از پسرش چیزی درنمیاد چ برسه داماد 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو میگمدیروز مامانم نشسته پشته گوشمحسین کجاست بیاد مارو ببرهامروز فقط دعوا کردم

بگو درگیره خودم ازش خبر دارم زیاد خانوادتو زیر منتش نزار

یا مثلا با سیاست بگو حسین همش میگفت ای کاش میتونستم برسونمتون خیلی ناراحت بود ولی دستش گیر بود

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

وظیفش نیست عزیزم اگه خودش خواست بیاد بحثش جداست من الان مامانم اثاث کشی داره خونمون تا خونه مامانم پ ...

خب وظیفه نیس منم جوری نگفتم ک حتما گردن بگیره

اگ نمیخواست میگفت کار دارم:) 

یساعت معطل بودیم

منم همینو میگمدیروز مامانم نشسته پشته گوشمحسین کجاست بیاد مارو ببرهامروز فقط دعوا کردم

به نظرم توقع ایجاد میشه حالا یه موقع ها هست یا هم مسیر هستین اون ok مشکلی نیست ولی اینکه زنگ بزنینن بیاد دنبالتون اصلا درست نیست به مامانت از حانب خودت بگو 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
خب وظیفه نیس منم جوری نگفتم ک حتما گردن بگیرهاگ نمیخواست میگفت کار دارم:) یساعت معطل بودیم

خب وقتی میگی اون روش نمیشه بگه نه خودتون نباید بگین مگر اینکه بدونه جایی می‌خواین برین خودش پیشنهاد بده میام دنبالتون

خب وقتی میگی اون روش نمیشه بگه نه خودتون نباید بگین مگر اینکه بدونه جایی می‌خواین برین خودش پیشنهاد ...

اتفاقا زیاد پیشنهاد میداد اینبار دیگ نمیدونم شاید مامانش یاد داده ک دیگ نیاد

ن تنها نشدیم چیزی بگم

حتما بهش بگو سری بعد نمی‌خوای بیای بگو لازم نیست عذز بدتر گناه بیاری در ضمن منم کاری نخواستم واسه خانواده ات بکنم بهت میگم تو هم ازم توقع نداشته باش 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
2810