2777
2789

بیاد ما رو ببره خونه مامانبزرگمینا

بعد راهی ک یه ربع راهش بود ی ساعت کشید بیاد برسه

ب بابامم خلوت ترین جارو نشون داد گف اینجا قیامت بود

دروغ گفتنشم بلد نبود

ماشینمونو بابام داد اسقاط

از سری بعد ب بابام بگم ماشین بگیرن برن

اگ نامزدم گف به من چرا نگفتین بگم وقتی زورکی میای چرا باید بگیم؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید واقعا شلوغ بودهماشینتون مدل چندبود چند دادین برای اسقاط؟

خب وقتی داشتیم میرفتیم از همون راه بود خیلیییی خلوت بود خیلیییی قدیمی بود فک کنم۸۵اینا 

۷٠ نقد دادیم رفت🥲

به نظرم همون اول باید با اسنپی چیزی میرفتین خوشتون می یاد منت سرتون باشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
حالا شما دعوا درست نکن پیش داوری هم نکن شاید واقعا مشکلی براش پیش اومده

خب میگفت دیگهههه

قبل گفتن گفتم چیکار میکنی گفت دراز کشیدم خونه

خب ادم بیکار مگ چقد میکشه از اونجا تا اینجا بخدا ۱٠دیقه راه بود معلوم بود زورکی اومد

با اسنپ برین بهتره 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

به نظرم همون اول باید با اسنپی چیزی میرفتین خوشتون می یاد منت سرتون باشه

اخه پسر عممه خیلی باهاش راحتن 

دیگههه توبهههه

والا ادم منت پولشو بکشه ولی منت کسیو نکشه

خب وقتی داشتیم میرفتیم از همون راه بود خیلیییی خلوت بود خیلیییی قدیمی بود فک کنم۸۵اینا ۷٠ نقد دادیم ...

دلگیر نشو شاید قبلش تصادفی چیزی شده بوده...

عه آخه ممکنه بعدا وام بدن میتونستین ماشین عوض کنید۷۰ که کمه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

وظیفش نیست عزیزم اگه خودش خواست بیاد بحثش جداست من الان مامانم اثاث کشی داره خونمون تا خونه مامانم پنج ساعت راه شوهرم خودش پیشنهاد داد هفته دیگه بریم کمک من گفتم وظیفت نیست دستت درد نکنه به فکرشونی 

2810