2777
2789
عنوان

دیروز ب نامزدم زنگ زدم ماشینمون خراب شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 40 پست
اخه پسر عممه خیلی باهاش راحتن دیگههه توبههههوالا ادم منت پولشو بکشه ولی منت کسیو نکشه

غلط کرده نامزدته.همسر ایندته.وظیفشه.ولی بعضی وقتا طرف میبینه حسشو نداره از خونه بزنه بیرون یا اهل خواب باشه.ولی کلا باید خودش نگفته بیاااااد نه اینکه قول بده و دیر بیاد زشته.خوب شایدم واقعا شلوغ بوده یا به موقع زده بیرون سر راه مزاحمی چیزی داشته.خودتو اذیت نکن.دفعه دیگه زنگ زدی بهش بگو لطفا دیر نیا و من دوس ندارم تو ماشین غریبه بشینم.ی مقدار خرکردن هم بلد باشیئییییید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلط کرده نامزدته.همسر ایندته.وظیفشه.ولی بعضی وقتا طرف میبینه حسشو نداره از خونه بزنه بیرون یا اهل خو ...

اخه اینا میگن وظیفش نیس ماشین بگیرین بهترههه🥲

حرفای شما هم درسته

ولی خب ما که داشتیم میرفتیم از همون راهی که میگفت شلوغه رفتیم دو سه تا فقط ماشین بود بشدت خلوت

ساعت۲ظهرم از خواب بیدار شده بود

بهش گفتم چیکار میکنی گفت دراز کشیدم

اخه چرا باید دیر کنه اونم یساعت راهی ک ی ربع راشه

یبار ماشین بگیریم بریم چیزی گفت ببینم دردش چیه اگ زوری میاد دیگ نگیم شاید مامانش یاد داده

نه بابا چیزی نمیخواد بگی ،الکی شر به پا نکن تا ناراحتی ایجاد بشه . فقط دفعه های بعد اسنپ بگیر ،بالخر ...

اینو میگم خب ماشین بگیریم بریم چیزی گفت حرفو وا کنم بگم دردمو ببینم زوری میاد یا چی

اخه اینا میگن وظیفش نیس ماشین بگیرین بهترههه🥲حرفای شما هم درستهولی خب ما که داشتیم میرفتیم از همون ...

نه عزیز برای چیزای پیش پا افتاده بخواد از مامانش دستور بگیره بعدا بدتر میشه.باهاش صحبت کن بعضی مشکلات با صحبت کردن دوستانه برطرف میشه.عزیز وظیفشه.مگه ی وقت گرفتار باشه ماشین خراب باشه یا هر چیزه دیگه.درسته برای خانواده شما وظیفه ای نداره ولی وقتی پای تو وسط باشه وظیفشه.بعدم چقدر خنگه از این موقعیتهای با هم بودنتون بخواد دور بمونه.

چشمفقط این سیاستارو از کجا میتونم یاد بگیرم؟؟. 😞😂

چشمت بیبلا.بعضیاشو کم کم خودت بهشون میرسی بعضیاشونم که از اطرافیان.هراز گاهی سر بزن بعضیاشون رو میگم بهت.ولی حواست باشهمعنی سیاست یعنی د....رو...غ_ولی حواست باشه دروغ نگی گلم.به همسرت