2777
2789
عنوان

شرایط کدوم خواستگار بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کارش سرمایه گذاری زیادی کرده خانواده ای نبودن که دروغ بگن هر دو دبیر بودند مامانش تو مدرسه معتب ...

خب شغل اینترنتیش لابد تریده😁یا آنلاین شاپ که شغلای افتضاحی یروز ممکنه داشته باشی یروز نه

واقعا معلومه دومی نمیدونم دوستات کی هستن ولی هیچ وقت ازشون مشورت نگیر

حالا شغل اولیه چیه؟ارز دیجیتال و ترید؟

ن فروشنده هست توی دیجیکالا و اینستا یه پیج داره با ادمین و چنتا ادیتور و ... ممکنه در اینده دفتر پخش بزنه اینطوری میگفت

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

خب شغل اینترنتیش لابد تریده😁یا آنلاین شاپ که شغلای افتضاحی یروز ممکنه داشته باشی یروز نهواقعا معلوم ...

فروشنده هست توی دیجیکالا و اینستا یه پیج داره با ادمین و چنتا ادیتور و ... ممکنه در اینده دفتر پخش بزنه اینطوری میگفت

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

شغل اولی تازه به درامد رسیده خودش میگفت خیلی زحمت کشیدم و تازه یکساله که اینطوری شده ولی خب منم تعجب ...

باور نکن 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خب شغل اینترنتیش لابد تریده😁یا آنلاین شاپ که شغلای افتضاحی یروز ممکنه داشته باشی یروز نهواقعا معلوم ...

درست میگید براتون نوشتم شغلش چیه ، البته واریزی حساباشو نشون داده الان بالای ۸ ماهه که ۲۰۰ میلیون فروش داره 

باور نکن

نوشتم شغلش چیه ، البته واریزی حساباشو نشون داده الان بالای ۸ ماهه که ۲۰۰ میلیون فروش داره

ن فروشنده هست توی دیجیکالا و اینستا یه پیج داره با ادمین و چنتا ادیتور و ... ممکنه در اینده دفتر پخش ...

یا خدا دیجیکالا 😐😑،منم یه مدت کار میکردم سودی نداره البته بستگی به جنس داره اما تو ایران ک میدونی هیچی ثبات نداره،دومی بهتره 

☕🎵🍫🍻
درست میگید براتون نوشتم شغلش چیه ، البته واریزی حساباشو نشون داده الان بالای ۸ ماهه که ۲۰۰ میلیون فر ...

کاش آنلاین شاپش رو بهون معرفی میکردی 🤣 

چقدر فالوور داره؟

دیجیکالا همین چندهفته پیش تعلیق اینماد شد 

2810