2777
2789
عنوان

شرایط کدوم خواستگار بهتره

559 بازدید | 72 پست

سلام دوستان سوال مال من نیست و من خودم متاهلم ♥️ 

سوال : من ۲۵ سالمه دوتا خواستگار دارم که چند جلسه باهم حرف زدیم از نظر خانوادگی و اخلاقی هر دو خوبن ولی دوتا مسئله هست که نمیدونم به کدوم جواب قطعی بدم برای اشنایی بیشتر 

خواستگار اول  : ۳۳ سالشه - ماشین نداره - خونه نداره - خانوادشم نمیتونن تو خرید خونه کمک کنند اما خانواده خوب و متشخصی داره و پدر و مادر دبیر هستند 

کار خودش اینترنتی هست ، یعنی کار فیزیکی نداره و تو خونه انلاین کار میکنه ممکنه در اینده دفتر بزنه ولی درامدش خوبه ماهی نزدیک ۲۳۰ میلیون گاهی هم بیشتر 

خواستگار دوم : ۳۰ سالشه ، خانوادش خیلی با شخصیتن و از نظر مالی کاملا متوسط  ، خودش یه خونه ۸۰ متری جای متوسط شهر داره ، ماشین ۶۰۰ میلیونی داره و  فست فودی داره  با ماهی نزدیک ۵۰ میلیون درامد ولی همشو خودش تنهایی خریده و از بچگی کار کرده و خیلی زحمت کشه و روی پای خودشه 

خودم زندگی دومی رو با ثبات تر دیدم ولی دوستام وسوسه میکنن و میگن اولی راحت میتونه خونه بخره و پیشرفت کنه ولی دومی همینطوری اروم اروم میره جلو و ... 

لطفا خواهرانه نظر بدید 🙏

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری ماهی ۲۳۰ بعد هیچی هم نداره؟دومی بهتره 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
دومی تهرانی هستی ؟

ن تهران نیستم برای شهر ما درامد دومی خیلی خوب و قابل قبوله 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

دومی 

چون شغل مشخصی داره 

همین خودش نصف مسیره 

اولی اگع در امد اونقدی دلشت تا الان پنج تا خونه خریده بود 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
جالبه اولي اگه انقدر در ماه درامد داره چرا لااقل ي ماشين نداره؟؟؟

یه ۲۰۶ داشته فروخته سرمایه کار اینترنتیش کرده و کارشم تازه گرفته ...

یه ۲۰۶ داشته فروخته سرمایه کار اینترنتیش کرده و کارشم تازه گرفته ...

دومي بهتره به كاراي اينترنتي توي ايران اعتباري نيست

هرسري يچيزي درمياد هي فيلتر و قطع شدن اينترنت و اين چيزا

2810