2777
2789

وای من عاشق این بودم یکی بیاد بگه بچه نمی خوام موافقی بگم آره 

دوتایی زندگی کنیم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول این حرفا رو واسه ژست میزنن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
زندگی بدن بچه به چه دردی میخوره

نظر توعه خب 

تو که نمی تونی طرفت رو مجبور کنی!

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
عزیزم چرا حرف بچه رو پیش میکشی؟خیلی چیزای دیگه ای هم هست که پیش بکشی.سوال در مورد بچه خیلی زوده

نه اتفاقا خوب کرده پرسیده 

بعدا به مشکل نمیخوره 

مثل خودمی

آره 

دوتایی باشیم 

حتی رفت و آمد خانوادگی هم کم و به جا باشه 

بیشتر خودمون کیف کنیم 

خیلیاشون جوگیرن

همین نی نی سایت تاپیک بود خانمه میگفت اولش مرده گفته بچه نمیخوام و فلان و فلان حالا بچه های دوست و فامیل رو میبینه گیر داده بچه میخوام پشیمون شدم و اینا

اصلا رو مسائل مربوط به غریزه این خواستن و قول و قرار قابل اطمینان نیست

خیلیاشون جوگیرنهمین نی نی سایت تاپیک بود خانمه میگفت اولش مرده گفته بچه نمیخوام و فلان و فلان حالا ب ...

چه شخصیت بی ثباتی داشته 😂

2810