2777
2789
عنوان

واااای از خونواده حساااس

83 بازدید | 11 پست

به خدا بابام‌خوبه تا مامانم انقدی ک مامانم حساس هیچ مردی اینجوری غیرتی ندیدم خدا کنه یه شوهر درس حسابی گیرم بیاد اهل گیر نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجورن

اخه مادرم خدایش سمه روبه رو خونمون دارن خونه میسازد اشنان الان زنگ زدن میگن یه اتاقک نگهبانی میسازیم جلو خونتون یه مدت احازه بدین مامانم یه دعوا راه انداخت ما عروس داریم دختره داریم هرچی هیز اینجا جم میشه ://///

دقیقا همینطوره هرچی کشیدیم از مادرامونه وگرنه پدرا واقعا میتونن منطقی باشن

اخه مادرم خدایش سمه روبه رو خونمون دارن خونه میسازد اشنان الان زنگ زدن میگن یه اتاقک نگهبانی میسازیم جلو خونتون یه مدت احازه بدین مامانم یه دعوا راه انداخت ما عروس داریم دختره داریم هرچی هیز اینجا جم میشه ://///

😂😂😂عجبااا

اعصابم بهم ریختس از دستشون ابجی به خدا انقد دختر قشنگیم پاکم دس نخوردم با ۲۴ سال سن ابجیام دعوا میکنن میگن هانا تا کی خونه بمونه مادر دوجا بگردونش تا میگم مامان بریم بیرون پام درد سرم درد خستم 

اعصابم بهم ریختس از دستشون ابجی به خدا انقد دختر قشنگیم پاکم دس نخوردم با ۲۴ سال سن ابجیام دعوا میکن ...

وااا این چه حرفیه عزیزم شما که سنی نداری و اوج جوانیته لذت ببر از دوران مجردین و این سنت و اصلا توجه نکن به حرفاشون 

این سری گفتن بگو به خواهرات از شما که نمیخورم دوست دارم کیف کنم از مجردیم این تایما دیگه هیچوقت تکرار نمیشه عزیزم قد. خودتو بدون خدا خودش جای حق نشسته انشالله ی شوهر عالی نصیبت میکنه که دهن همشون بسته بشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻