2777
2789
عنوان

نینیم دیشب تا صبح بیدار بود گریه میکرد خستم 😭😭دل درد داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست
بنظرم چون سزارین باب شده و هفته ۳۸ که بچه هنوز وقت داره تا دو هفته ده روز هم بمونه تو شکم رو درمیارن ...

خب دکترا میگن کامله جنین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اطرافم دیدم کسایی که طبیعی زایمان کردن ولی بچه هاشون رفلاکس و کولیک و این چیزا داشتن

برای من بچه اول هفته ۴۱ دنیا اومد نه زردی داشت نه رفلاکس برای دومی دکتر خیر ندیده گفت خطرناکه زیاد بمونه ۳۸ هفته سزارین کرد هم رفلاکس داشت هم زردی تا یکسال پدرم دراومد تا رفلاکسش خوب شد

برای من بچه اول هفته ۴۱ دنیا اومد نه زردی داشت نه رفلاکس برای دومی دکتر خیر ندیده گفت خطرناکه زیاد ب ...

چه سخت 

خدا حفظشون کنه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

نه

خب باید بگیری ببینی مشکل بچه چیه شاید اصلا میکلی نداشته باشه شایدم خدایی ناکرده مشکل داشته باشه دور از جونش 

باید همه چیزیو بفهمین سنوی لگن و شکم بگیری براش 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

کامل نیس که یه هفته پریودی، و هفته اول بعد پریودی که زمان تخمک گزاری نیس رو هم جز حاملگی حساب می کنن

عزیزم بچه از ۳۶ هفته با بالا جنین کامل میشه اگ ۳۸ هفته کامل نمیشد هیچ وقت سز نمیکرده مطمئن باش مثل وقتی که ۳۴ اینا اصلا نمیزارن سز بشن البته ب جز اورژانسی بودن وضعیت وگرنه ۳۸ هفته دیگ بچه خوب و کامل 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

کامل نیس که یه هفته پریودی، و هفته اول بعد پریودی که زمان تخمک گزاری نیس رو هم جز حاملگی حساب می کنن

نه جنین خب کامله بعد ۳۸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب باید بگیری ببینی مشکل بچه چیه شاید اصلا میکلی نداشته باشه شایدم خدایی ناکرده مشکل داشته باشه دور ...

اره این هفته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40