2777
2789
عنوان

هیچ حسی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 46 پست
یه تحقیق نکردی دربارش؟😥

خودش که میگفت یه دوس دختر نداشتم تا حالا 

از هر جام پرسیدیم میگفتن خیلی پسر سر به زیر و با حجب و حیا

خیلی کارشو بلد بوده کلا تو شهر خودمون هیچکار نکرده ، همه دخترا مال شخرای اطراف و مسافرتای مجردیشن چون مثلا نوشته سوگند بابل ، اینطوری .

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مطمئنی اسم دخترا برای همین کار بوده؟

اره چون چتاشو با دخترا دیدم دیگه مربوط به همین موضوعات بود 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
خودت داری میگی قبلی یعنی تو گذشته بوده مگه خیانت کرده؟

خودش میگه نکردم ، ولی من یه بار یه پیام مشکوکم ازش دیدم ولی زیر بار نمیره همش میگه خر چی بوده مال قبل اشنایی با تو بوده ولی خب منم مدرک اونجوری ندارم و نتونستم بفهمم اون پیاما مال کی بودن

خودت داری میگی قبلی یعنی تو گذشته بوده مگه خیانت کرده؟

بخون تاپیک رو کامل متوجه میشی

گذشته ها گذشته بهش فرصت بده ...اگه الان دوست دختر داشت باید گله کنی چون همه مردا دوست دختر داشتن قبل ازدواج البته اینم احمق بوده به شما گفته و چتاشو دیدی به هر حال از چاله تو چاه نیفتی

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳
خودش میگه نکردم ، ولی من یه بار یه پیام مشکوکم ازش دیدم ولی زیر بار نمیره همش میگه خر چی بوده مال قب ...

مهم اینه شوهرت اهل خیانت هست نمی‌خواد ثابت کنی فقط جدا شو بعدا بدتر میشه

خودش میگه نکردم ، ولی من یه بار یه پیام مشکوکم ازش دیدم ولی زیر بار نمیره همش میگه خر چی بوده مال قب ...

ببین اینجور ادما مزه زنای دیگ رفته زیر زبونشون فکر نمیکنم دست بردارن کسی که اینقدر با سیاست میرفته دنبال این زنای خراب راهشو خوب بلده

دیوانه بشین فکر کن پیش خودت ببین علت حس نداشتن بهش چیه.خودشه قیافشه مالیه اخلاقه ببین علتش چیه.اگه لازم شد مشاوره برو یکی دو جلسه نزار دیر بشه زودتر انجام بده اگه لازم شد جدا بشی نه بخاطر نداشتن موقعت مستقل شدن بخای به اجبار باهاش بمونی_________ی

نه 🥲😢کاش هیچکس جای من باشه گفتم که ، بعد عقد چتاش با دوست دخترای قبلیش دیدم ، از اون روز برام مرده ...

کاملا حق داری.

با این حس اصلا زندگی مشترک رو تشکیل نده.

بنظرم هیچوقت هم این حست از بین نمیره پس خودتو گول نزن.

با خانوادت درمیون بذار

خدایا شکرت
2810