2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگید من باردارم یا کیست دارم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله کیست سنگین نه کوچولو کیستت چه جوری بود؟نشونه های بادراریه‌منو داری دقیقااااا🤗

یادم نیست،ولی مال دوماه پیشه

شایدم قبلتر،اما گفت بزرگ،دکتر زنان هم رفتم گفت دارو نمیخواد،خودش ازبین میره

بعد پری رفتم سونو،گفت کیستی وحود نداره

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اسی بارداری بچه اتم دختره،اگه آزمایش و سونو دادی فهمیدی بارداری و جنسیتش رو گفتند،بهم خبر بده اینبار ...

میشه منم بگی باردارم یا نه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
آره عزیزم آزاد بود تیتر بتا ۲۷۰ تومن شدسری قبل البته توی آزمایشگاه دیگه تیتر خالی ۱۷۰ شد اونم آزاد د ...

تیتر بتا و تیترهایی چه فرقی دارن

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
اخه میگن کیست هم تست رو مثبت میکنه

علائمت شبیه به بارداری خصوصا که یکهفته هم گذشته.. بهتره فردا آزمایش بتا بدی اگر نبودی دنبال درمان کیست باش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یادم نیست،ولی مال دوماه پیشهشایدم قبلتر،اما گفت بزرگ،دکتر زنان هم رفتم گفت دارو نمیخواد،خودش ازبین م ...

اوه عزیزم بارداری خو🌹🌱

کیست ها خیلی هاشون الکی میان الکی ام میرن!

واقعا؟ازکجا فهمیدی دخملهشوهرم میگه اگه پسربود من اسمش انتخاب میکنم اگه دختربود توانتخاب کنای جانم پس ...

آره انشالله بارداری,توکل به خدا کن،گفتی تکرر ادرار دارم گفتم دختره من وقتی دخترم رو تازه باردار بودم هی تکرر داشتم مادربزرگم گفت بچه دختره مادر دختر تند می‌ره دست به آب و بچه دختر شد😍😍

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
حس ششمی هستین شما

نه بعضی وقتا به چیزایی به دلم می افته و درست از آب درمیاد

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
میشه منم بگی باردارم یا نه

علایم بارداری داری چند وقت از موعد پریودت گذشته؟

2810