2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگید من باردارم یا کیست دارم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 70 پست
یعنی میگی به بی بی چک اعتنا نکنم؟شما جواب آزمایشت مثبت بود؟

من یه ساعت دیگه آماده میشه ازمایشم 

چون تیتر بود طول کشید جوابش آماده شه

علائمت شبیه بارداریه عزیزم

منم چون خودم علائم شمارو داشتم رفتم آزمایش

ولی خودم به شخصه خیلی رو نتیجه بیبی چکم مانوور ندادم 

دقیقا ماله منم دو سری منفی شد

ی سری مثل عکسی که شما گذاشتین هاله انداخت 

من بارداری اولم بعد پنج سال بوداونم بعد کلی حرف وحدیث،تازه فهمیدم مشکل ازشوهرمهاونم قلبش تشکیل نشددو ...

من برات آرزو میکنم مامان بشی چون میگم دعاهامو جواب نمیده نمیدونم شاید مال اینه هر روز صداش میکردم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه ساعت دیگه آماده میشه ازمایشم چون تیتر بود طول کشید جوابش آماده شهعلائمت شبیه بارداریه عزیزممنم ...

انشالله به خواسته دلت برسی

ازاد ازمایش دادی؟هزینش چقد شد؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من برات آرزو میکنم مامان بشی چون میگم دعاهامو جواب نمیده نمیدونم شاید مال اینه هر روز صداش میکردم 😔

توکلت بخدا باشه

یه مدت بزن به بیخیالی

شیره انگور هم زیاد بخور،خیلی برای دستگاه تناسلی زن مفیده

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اولی معذرت میخوام ادرارم انگار اب بود،از بس رقیق بودسر دومی باز کمی بهتر بودیه بی بی سوم هم خریدم که ...

یه دونه بیبی چک بگیر فردا صب اولین ادرارت انجام بده

از این بیبی قطره چکونیا بگیر

تجربه شخصی خودم و اطرافیان اینه بیبی چکای خودکاری دیرتر نشون میدن 

انشالله که باردار باشی عزیزم

آره عزیزم آزاد بود تیتر بتا ۲۷۰ تومن شدسری قبل البته توی آزمایشگاه دیگه تیتر خالی ۱۷۰ شد اونم آزاد د ...

انشالله که مثبت باشه

یه دونه بیبی چک بگیر فردا صب اولین ادرارت انجام بدهاز این بیبی قطره چکونیا بگیرتجربه شخصی خودم و اطر ...

ندارن بابا،اکثرا مدیکور دارن که چندماه پیش هم استفاده کردم که اکثرا خراب هستن و هیچ خطی نمیندازن

فردا عصر باشوهرم میرم ازمایش

من تازه انتقال دادم جنین ولی تخمک آزاد نشد😔

خدابزرگه

چاره کارت اینکه یه مدت اصلا به بچه فک نکنی

انشالله که مثبت باشه

عزیزم من برات دعا میکنم که باردار باشی🌹

چون می‌دونم انتظار سخته 

من قصد بارداری نداشتم گلم

اگه مثبت بشه ناخاستست

امیدوارم باردار باشی و خدا یه بچه صحیح و سالم بهت بده 

شمام دعا کن واسه من که فعلا که شرایطشو ندارم باردار نباشم 

اسی بارداری بچه اتم دختره،اگه آزمایش و سونو دادی فهمیدی بارداری و جنسیتش رو گفتند،بهم خبر بده اینبار به سر انجام میرسه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
عزیزم من برات دعا میکنم که باردار باشی🌹چون می‌دونم انتظار سخته من قصد بارداری نداشتم گلماگه مثبت بش ...

عزیزم کامنت اول گفتم که انشالله به خواسته دلتون برسید

اگرم مثبت بود که باز خداروشکر،این ناخواسته ها،خیلی خواستنی هستن

من یه ساعت دیگه آماده میشه ازمایشم چون تیتر بود طول کشید جوابش آماده شهعلائمت شبیه بارداریه عزیزممنم ...

میشه جواب آزمایش اومد منو تگ کنی و جوابشو بگی🥹🥹🥹🥹

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
اسی بارداری بچه اتم دختره،اگه آزمایش و سونو دادی فهمیدی بارداری و جنسیتش رو گفتند،بهم خبر بده اینبار ...

واقعا؟ازکجا فهمیدی دخمله

شوهرم میگه اگه پسربود من اسمش انتخاب میکنم اگه دختربود توانتخاب کن

ای جانم پس برم برای انتخاب اسم

2810