2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگید من باردارم یا کیست دارم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 70 پست

شبا موقع خواب حالت تهوع داری آره ؟؟

دقیقا علائم من

برو آز ی هفته دیگه خودتو راحت کن

من ۵ روز بعدها موعد رفتم آز منفی بود

دوباره امروز تکرارش کردم 

الان زوده وایسا یه هفته دیگه برو اگه پری نشدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبا موقع خواب حالت تهوع داری آره ؟؟دقیقا علائم منبرو آز ی هفته دیگه خودتو راحت کنمن ۵ روز بعدها موعد ...

نه لزوما،دیشب تومهمونی خیلی حالت تهوع داشتم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
خوشبحالت یعنی میشه منم بی بی چک مثبت ببینم

انشالله،البته من بارداری سومم

دوتای اولی به سرانجام نرسید

خیلی برام دعا کن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
این دومی بعد خشک شدن پررنگ نشد ؟؟؟مال من اینجوری بود خشک ک شد 2 تا خط پررنگ شو

چرا دقیقا

شبا موقع خواب حالت تهوع داری آره ؟؟دقیقا علائم منبرو آز ی هفته دیگه خودتو راحت کنمن ۵ روز بعدها موعد ...

یعنی میگی به بی بی چک اعتنا نکنم؟

شما جواب آزمایشت مثبت بود؟

من که خدا دعاهامو جواب نمیده دیگه کامل ازش ناامید شدم

من بارداری اولم بعد پنج سال بود

اونم بعد کلی حرف وحدیث،تازه فهمیدم مشکل ازشوهرمه

اونم قلبش تشکیل نشد

دوسال پیش دخترم تو شانزده هفته ایست قلبی کرد والانم این...

اولی بیشتر شبی خط تبخیرهولی دومی مشکوکه به بارداری عزیزم خودتو اذیت نکنسعی کن بهش فک نکنی تا چن روز ...

اولی معذرت میخوام ادرارم انگار اب بود،از بس رقیق بود

سر دومی باز کمی بهتر بود

یه بی بی سوم هم خریدم که کلا خراب بود وهیچ خطی ننداخت،حتی خط کنترل

من بارداری اولم بعد پنج سال بوداونم بعد کلی حرف وحدیث،تازه فهمیدم مشکل ازشوهرمهاونم قلبش تشکیل نشددو ...

عزیزم رو.تغذیه خیییلی کاذ کن به خودت برس و استراحت مطلق باش این بار

2810