2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگید من باردارم یا کیست دارم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 70 پست
تیتر بتا و تیترهایی چه فرقی دارن

بتا فقط مثبت و منفی بودن آزمایشو نشون میده

ینی یه رنجی داره آزمایشگاه 

کمتر از اون و منفی میزنه بیشتر از اونو مثبت

عدد دقیق بهت نمی‌ده

ولی تیتر بتا عدد دقیق بتارو چه مثبت چه منفی نشون میده

علایم بارداری داری چند وقت از موعد پریودت گذشته؟

رابطه مشکوک داشتم.بچه نمیخوام.هفته دیگه یکشنبه موعدمه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب آزمایشم الان گذاشتن تو سایت عزیزمتاپیک زدم منفیه دوباره فک کنم

انشالله سری بعد

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
من اقدام نبودم عزیزم 🥲😂بیشتر استرس باردار بودن داشتم انشالله که شما حتما بارداری 😍

منم اقدام نبودم یه دختر ۵ نزدیک ۶ سال دارم

چون رابطه مشکوک داشتم هنوز فکرم درگیره که هستم یا نیستم

کاش راهی بود قبل موعد میشد فهمید

منم اقدام نبودم یه دختر ۵ نزدیک ۶ سال دارمچون رابطه مشکوک داشتم هنوز فکرم درگیره که هستم یا نیستمکاش ...

خدا حفظش کنه عزیزم

دقیقا درک میکنم من خودم همش فکرم درگیر بود و هست 

علائم دارم و پریود نمیشم

دو ماه پیشم کامل چکاپ شدم

نه تنبلی دارم نه عفونت نه تا به حال سابقه عقب انداختن پریود داشتم این همه روز 

هر چی صلاحمونه پیش بیاد برامون عزیزم🤍🌹

رابطه مشکوک داشتم.بچه نمیخوام.هفته دیگه یکشنبه موعدمه

چه مدت از اتمام پریودیت گذشته بود که رابطه داشتی چون ازسیزدهم ،چهاردهم روز پریودی تا هفدهمین روزش بیشترین احتمال بارداری رو داره اگه این روزا باشه اگه مشکلی نداشته باشی احتمال داره باردار باشی 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
چه مدت از اتمام پریودیت گذشته بود که رابطه داشتی چون ازسیزدهم ،چهاردهم روز پریودی تا هفدهمین روزش بی ...

من سه روز قبل تخمک گذاریم رابطه داشتم مشکلی ن ندارم چندشب پیش ک رابطه داشتم یدفعه زیردلم سمت راست درد بدی گرفت و میزد به پهلوهام...این روزام ترشح دارم فقط یوقتایی ناف تا زیر دلم تیر میکشه و سوزن سوزن میشه