2777
2789

من یه جنسی درست میکنم روی هر کدوم 18 هزار تومن سود میکنم یعنی کل سودم هم 300 هزار تومن نمیشه

تاپیک زدم براش مغازه داره سه ماهه گرفته هر دفعه بهش زنگ زد گفت فروش نرفته.

الان بعد از مدت ها زنگ زدم گفت ما داریم مغازه دوممون رو افتتاح میکنیم اینجا بذاریم تو قفسه فروش می‌ره گفتم یعنی فروش نرفته گفت نمیدونم گفتم شما آمار جنس های مغازه تون رد ندارید.

همه مغازه دارها زود باهام تسویه میکنن چون منم جنس رو نقدی از شرکت میخرم.

من مستاجرم یه دختر تنها تمام خرج و مخارجم با خودمه حالم بد شد وقتی گفت داریم مغازه دوم مون رو می‌زنیم در صورتی که یه ذره طلب منو نداده چقدر آدما به مال دنیا میچسبن.

اون پول برای اون چیزی نیست حسابش هر روز در گردشه ولی برای من خیلیه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار یه آقای مغازه دار که میتونست حتی جای بابابزرگم باشه خیلی تابلو ۲۰ هزار تومن ازم دزدید بعضیا مال حلال انگار از گلوشون پایین نمیره حتی حاضرن واسه هزار تومنم دزدی کنن😐😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

خب بستگی داره حساب کتابتون چطور باشه

اگر حساب بر اینکه هر جنسی از شما که فروش رفت حساب کنه، هر چند تا شعبه هم بزنه باید ببینید جنس شما چقدرش فروش رفته و همونقدر دریافت کنید

اگر حساب بر اینه که اجناس شما رو بخره و تو مغازش بفروشه، همون لحظه دریافت جنس باید پولو بده

اما اینکه ندونه از اجناس شما چقدری فروش رفته بی نظمی هست و نباید اینجور باشه  

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟

احتمالا فروش نرفته 

اونم منتظر فروش بره تسویه کنه باهات 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810