2777
2789

سلام بچه ها من فرزندمو چندماه پیش از دست دادم اینو دعا میزارم هرکس برام بخونه ۴۰تا بشه منم براش حمد میخونم خواهش میکنم انشالله حاجت رواشید

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواندم ایشالا به خواسته ات برسی

ممنونم عزیز دلم خدا عزیزاتو نگه داره❤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
خوندم عزیزم

ممنونم عزبزم خدا عزیزاتو برات نگه داره

ممنونم عزبزم خدا عزیزاتو برات نگه داره

قربونت❤️🥺اگه میشه برمنم دعاکن مشکلات مالیمون خل بشه برم خونه خودم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
قربونت❤️🥺اگه میشه برمنم دعاکن مشکلات مالیمون خل بشه برم خونه خودم

انشالله عزیزم برات ۵تا حمد خوندم حاجت رواشی

اخه چن وقتش بوده؟

عزیزم چند روز مونده ب زایمان بدون دلیل ایست قلبی کرد💔