قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 451 عنوان بچه ها دعا برای اولاد دار شدن بچمو از دست دادم چندماهیه🖤🕊😭 83 بازدید | 8 پست سلام بچه ها من فرزندمو چندماه پیش از دست دادم اینو دعا میزارم هرکس برام بخونه ۴۰تا بشه منم براش حمد میخونم خواهش میکنم انشالله حاجت رواشید دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔 امروز | 18:40 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2878 خوندم عزیزم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 451 خواندم ایشالا به خواسته ات برسی ممنونم عزیز دلم خدا عزیزاتو نگه داره❤ دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 451 خوندم عزیزم ممنونم عزبزم خدا عزیزاتو برات نگه داره دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2878 ممنونم عزبزم خدا عزیزاتو برات نگه داره قربونت❤️🥺اگه میشه برمنم دعاکن مشکلات مالیمون خل بشه برم خونه خودم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 451 قربونت❤️🥺اگه میشه برمنم دعاکن مشکلات مالیمون خل بشه برم خونه خودم انشالله عزیزم برات ۵تا حمد خوندم حاجت رواشی دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 451 اخه چن وقتش بوده؟ عزیزم چند روز مونده ب زایمان بدون دلیل ایست قلبی کرد💔 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔