2777
2789

[QUOTE=361613599]ممنون میشم بهم بگی

عزیزم اول ازهمه درخواستت و مشخص کن و

روی تکه ای کاغذ بنویس

( فرشته ای که نامه رو براش  می نویسی رومشخص کن، مثلاً:

« به فرشته ی نگهبانِ .......... » یا «به کارگزار موفقیت» یا « به فرشته ی برتر ِ ........ » جایی در نامه ات، این عبارت را قید کن «در جهت خیر و صلاح همگان». نامه ت روبا حالتی از سپاسگزاری به پایان ببر. جملهء «خدایا سپاسگزارم» همیشه خوب است

ودراخراینکه نامه روتا کن و مهر و مومش کن، مکانی را برای پست کردنش در نظر بگیر و وانمود کن که پستش کردی

منتظرنتیجه هسم گلم

میشه بهم بگی منم انجام بدم ؟

من کار خاصی نکردم بخدا خود به خود ... 

خب اول مراقبه کن بدش ازشون یه نشونه بخاه 

چیز پیچیده و سختی نیست

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361613599]ممنون میشم بهم بگیعزیزم اول ازهمه درخواستت و مشخص کن وروی تکه ای کاغذ بنویس( فرشته ...

من دوستم باهام کامل تموممم کرده 

می‌خوام برگردع

باید به کدوم فرشته نامه بدم؟

بعد نمیدونی حدودا چقد طول میکشه؟

[QUOTE=361613599]ممنون میشم بهم بگیعزیزم اول ازهمه درخواستت و مشخص کن وروی تکه ای کاغذ بنویس( فرشته ...

نمیشه به جای پست مثلا ببرم ی جا تو دانشگاه بزارم

یا لای کتابام؟

راستع که باید ۱۵ بار نمیدونم ۱۵ روز اینا نوشتتعداد دارع؟چجوریه؟

ن همون ی بارطبق طریقه ای ک گفتمت انجامش بده ومنتظر جواب باش.ک ممکنه از طریق شهود، موقعیتها، یا احساسات خودش ونشان بده مثلاً آرامش ذهنی و راحتی خیال از اینکه همه چیز خوب پیش میره✨

ن همون ی بارطبق طریقه ای ک گفتمت انجامش بده ومنتظر جواب باش.ک ممکنه از طریق شهود، موقعیتها، یا احساس ...

من می‌خوام ی نفر برگرده

چجوری ممکنه احساس کنم! 

مثلا اون تا کمتر از ۱ ماه دیگه ممکنه برگرده؟

2810