2777
2789

مامانم و مادرشوهرم بهم ترشی آماده میدن 

هر سال با ی کلم ۳ یا ۴ کیلویی  

خودم و تو دردسر ميندازم بیخودی از صبح درگیر اینام🤪🤪🤪🤪

فقط سرکه مونده ک اضافه کنم 

منم سوختگیری وسط تمیز کاری دارم 

با چایی و خرما😂

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست کردم یه دبش هم‌خوردیم رفت😂

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

خدا قوت کدبانو 😍😍 اون چه خوراکیی هست چه خوشگله

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

منم درست کردم برای اولین بار تو این ده سال😃

اندازه هارو نداشتم یهو یه عالمه شد

من کمکی آوردم😐😐😐نمیدونم بازم چی بود 

اگر میخریدم خیلی ارزون‌تر در میومد🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

منم از کیه تو مرحله سوخت‌گیری گیر کردم😐😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
آب گذاشتم جوش بیاد درست کنم منم نوش جون عزیزم

مرسی گلم خسته نباشی

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

2810