سلام دوستای خوبم ، انقدر این چند روز اپلیکیشنای آنلاینو ،نتو همههههه جارو زیرو رو کردم دیگه کم آوردم اومدم دست به دامان شما شدم ، کلن دو نفریم مهمونم نداریم زودپز برقی کوچیک میخام ، مامانم از بچگی منو ترسوند الان تو سی و هفت سالگی میخام دلو به دریا بزنم برقیشو که امن باشه بخرم چون خداییشم مامانم حق داره خیلی سر به هوام 😅 ....خلاااصهههه کمککککک ، اگه میشناسین معرفی کنین مهربونا🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای چطور دلت میاد😂 زودپز عصای دست من تو آشپزخونس. نباشه نیستم😅
من یهو عذا نمیپزم
هزچی بخوام بپزم با زمان میزارم زوی کاز راحت
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
بابا همه میگن اصل طعم و خاصیت غذا حفظ میشه خیلییی خوبهه
من دوست ندارم.کلا شما هزچی رو با اب کم و شعله پخش کن بپز ببین چقدر عالیه.
من ماهیچه درست میکنم بدون یک قطره اب زوی گاز
محشر میشه
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا