2777
2789
عنوان

الان فهمیدم هر چقدر بد خرابتر باشی خوشبخت تری

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 64 پست
موافق نیستم☹همه چی ظاهر زندگی نیست که

به هر حال توی این دور و زمونه 60 درصد ظاهر زندگی مهمه ظاهر زندگیت خوب باشه بقیش خود به خود درست میشه 

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پول خوب میشه 😅😅

نمیدونم برای من ک نشد

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

پس برو خراب شو اگه طرز فکرت اینه

من نگفتم میخوام خر.اب سم من فقط عقیدمرو گفتم اگر نمبتونبد بپذیرید لطفا وارد تاپیک نشید

ولی روح اون دختر خیلی آسیب میبینه من خدم خیلی از نظر روحی آسیب دیدن

ن والا دختره همه کاراشو میکنه مهمونیاش زید بازیاش مست کردناش باغ و مسافرتو همه کاراشو میکنه از اخرم چون دبگ تجربه داره میدونه مخ کیو بزنه برا ازدواج 

امثال دخترای پاک چی؟ چون سادن چون پسرا رو نمیشناسن گاهی بعضی هاشون گیر ی ادم لاشی میفتن در طی زندگی روحشون افسرده میشه از حجم فشار ن از مجردی چیزی میفهمن ن متاهلی البتع ن همه بعضی ها انشالله هرکسی لیاقتشو داره خوشبخت بشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بنداز دور اگه بچه نداری خودت پیر نکن

دارم متاسفانه 

پیییر!

۲۳ ساله دیشب از سمت راست شقیقم ی دست کامل مو یفید شده دیدم انقدر گریه کردم!

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ن والا دختره همه کاراشو میکنه مهمونیاش زید بازیاش مست کردناش باغ و مسافرتو همه کاراشو میکنه از اخرم ...

اون تیکه آخر دخترای ساده دقیقا خود من بودم نمیگم برم همه کار کنم ولی میترسم منی که یبارم خطا نکردم گیر یکی بیفتم خودش اهل همه چی باشه

من اینو قبول دارم بدجورم قبول دارم

بخدا امروزم یه دختر خانمی رو تو فضای مجازی دیدم دهه هشتادی بود والا همه جاش عمل بود از دماغ و لب گرفتع تا باسن و سینه بخدا باسنش اینقدر بزرگ بود نمیدونم چطوری میشینه این بشر و هرچی لباس هم میپوشه خیلی باز و لخ.تیه قشنگ از قیافش میبارید که چکارس یه شوهری شوهری کرده ببینی پرات میریزه براش ماشین پورش گرفته بالاترین نقطه تهران براش خونه گرفته 400 500 متر چند تا کشور بردتش مسافرت اصلا یع زندگی توپی داره

2810