2777
2789
عنوان

الان فهمیدم هر چقدر بد خرابتر باشی خوشبخت تری

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 64 پست
من خیلی وقته فهمیدم

دقیقا منم....

الان یکی از همون نفر یکی دوستام هست که مثلا ازدواج سفید کردن 

و پسره تا در ماشین براش باز میکنه و کلی خرجش میکنه حتی عمل بینی 

اونوقت من متاهل از عقد تا حالا یه پول جیبی ندارم 

مادرشوهرم همش میگه بچش رو دزدیدم و چرا همش شوهرم پشتمه درصورتیکه کاملا برعکسه 

منظورم اینه شانس نداریم هیچ یا این چیزام سروکار داریم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ شوهرت عتیقس

اره خیلی عقب افتاده و عتیقس میدونی چون دوربریهاش همه خرابن فک کرده منم عین اونام ولی همونا خیلی خوشبختر از منن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خب یکی از اطرافیان خیلی دور ک من صحبتشو از کسی شنیدم میگف بیزی هست و می‌ره دبی با عربهای پولدار چیز می‌کنه و ازین طریق هم صاحب خونه و ماشین توی شهرمون شده و همیشه دور دور و تفریح و کافه های لوکسش براهه اما خب این اگه از نظر شما خوشبختیه ک من حرفی ندارم ( اینکه خدتو بفروشی اونم ب ی کشور دیگه )

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

خب پسری که میره با دختر اونجوری خودش خوبه بنظرتون؟

پسرای دیگ چی دختره برگ گل پاااک پسره همه کار کرده میره میگیرتش باید با بی پولی و بدبختیش بسازه حرف مادرشوهرو جاری بکنار

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
پسرای دیگ چی دختره برگ گل پاااک پسره همه کار کرده میره میگیرتش باید با بی پولی و بدبختیش بسازه حرف م ...

ولی روح اون دختر خیلی آسیب میبینه من خدم خیلی از نظر روحی آسیب دیدن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

الان بگم بندازش دور این عتیقه رو یه عده می ریزن سرم

والا هزار بار خاستم از زندگیم پرتش کنم بیرون خودشون هم میدونن چی هستم ک ولم نمیکنن وگرنه ارزش خودشو خانوادش از اشغال هم کمتره برام 

2810