2777
2789

به این فیلما نگاه نکنید هرکس بدبخت تر و مظلوم تره خوشبخت ترع بخدا تو واقعیت هرکس خراب تره و پر از عمله لباسای ناجور میپوشه با صد نفر دوسته اخرش بهترین ادم گیرش میاد و بهتربن خونه زندگی و ماشین و بالعکس کسی که بدون عمل و ارایشه خیلی پاک و معصومه اخرش یه ادم بذبخت گیرش میاد البتع استثنا هم داریم ها ولی در کل گفتم با توجه به ادمای دور اطرافم.

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

موافق نیستم☹همه چی ظاهر زندگی نیست که

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک مظلوم و بدبختم و شانسمم افتضاح این موضوع تایید میکنم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

وای دقیقا باهات موافقم دختر خواهرشوهرم هرشب از زیر یکی بلند میشد میرفت زیر یکی دیگه لباساشم ک نگم برات اخرم بایک پسر پولدار ازدواج کرد رفت عمان ! 

ماه پیش ناخونامو لاک زدم شوهرم گفت شبیه زنای خیابونی شدی حالا تو جیبشم شپش ملق میزنه🥲

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
2810