2777
2789
خب به حجاب بیرونت کاری ندارن ؟

کار دارن خیلییی 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

خب به حجاب بیرونت کاری ندارن ؟

نه دیگه میگم دافه بیرون ولی تو شبکه های مجازی هیچ عکسی نمیزاره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من عاشق اموزش ابتداییمکلا خیلی تحقیق کردم دیدم روحیاتم به اموزس ابتدایی بیشتر میخوره ای کاش بیار ...

ان شاالله گلم 

اما بچها صبر میخاد صبر زیاد با حقوق بخورنمیر و امکانات کم و نگاه از بالا ب پایین مدیر و والدین و.... رشته پر دردسریه تنها اپشنش ایام تعطیلیه تمام

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
چه خبرشونه خودشونو مسخره کردن رشته های تاپک انقد نیست جریمه انصرافش

کلا میگن بیرون اومدنش با خداست

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

کلا میگن بیرون اومدنش با خداست

اره😁🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اه چقدر فضولن خب اینا رو میتونم بعد به پوشش بیرونت کاری ندارن ؟

بیرون کجا خب!

سفر شاید ولی محیط شهر خیلی مهمه مگ اینک شهرت بزرگ باشه

ما ک شهرستانیم اب بخورن بچها میفهمن

نمیدونم از کجا حتی رل زدن هارو میفهمن!!!!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بیرون کجا خب!سفر شاید ولی محیط شهر خیلی مهمه مگ اینک شهرت بزرگ باشهما ک شهرستانیم اب بخورن بچها میفه ...

ما نه شهرمون بزرگه 

کلا بیرون از دانشگاه باشه 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
اموزش ابتداییمن ک بفکر انصرافم شمارو نمیدونم هرکس یه روحیه ای داره دیگ

انصراف بدید 

بعد دوباره کنکور بدید برای چه رشته ای ؟ 

الان کنکور رو یه جوری کردن که دانشجوها و پشت کنکوری ها خیلی کمتر قبول بشن 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
انگار بیشتر حوزه علمیه تا معلمی

یکی از دبیرا مشروب خورده بود کلا اخراجش کردن 😂😂بخدا باید حواست باشه بیرون با وضع نا مناسب نبیننت که انقدر ادم دارن زیر نظر میگیرن همه رو اینجا یه مورد ببینن سریع حراست شایدم اخراج

ما نه شهرمون بزرگه کلا بیرون از دانشگاه باشه

برو مشاور حتما سرسری تصمیم نگیر

مشاور درس و معدلت و تراز و درصدات رو چک میکنه اگ توی توانایی هات ببینه ک میگ بخون دندون وگرنه همون فرهنگی

کاچی ب از هیچی

یکی میبینی نهایتش فرهنگیان  بتونه بیاره

یکی اما وقتی فرهنگی اورده قطعا با تلاش بیشتر دندونم میاره

بنظرم حتی پرستاری از فرهنگیان بهتره

بیرون کجا خب!سفر شاید ولی محیط شهر خیلی مهمه مگ اینک شهرت بزرگ باشهما ک شهرستانیم اب بخورن بچها میفه ...

اره اینجا هم اینطوریهه عکس میگیرن میگن فلان روز ساعت شما کجا بودید با این پوشش

انصراف بدید بعد دوباره کنکور بدید برای چه رشته ای ؟ الان کنکور رو یه جوری کردن که دانشجوها و پشت کنک ...

خدا نگیره آزاد رو ازمون😁 من تو فکرم یکم مابینش استراحت کنم با بچه خیلی اذیتم

2810