ینی ما میخایم چش بزنیم؟ ن فقط پیش ما اینا پیش همه مینالن دیدیم ک میگم
بله ، متوجهم عزیزم
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا .یک سری پولدار هم داریم که ملک و املاک میخرن ولی مثل بدبخت ها میگردن .بنظرم جمعیت زیادی از مردم ایران اینشکلی هستند سرمایه گذاری میکنند عوض خرج کردن
به چشم زخم اعتقاد دارم ولی اگر واقعا فکر میکنن طرفدچشم شوره فطع رابطه کنن نه نالانباشن
آخه یه سریا رو نمیشه گذاشت کنار
این آدما رو تازه اگه بزاری کنار هم میگن پولدار شده خودش رو گم کرده
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بابا پول داری لذتشو ببرررمسافرت بروتفریح کناز نعمتهای خدا استفاده کن غذاهای خوب بخور زندگی کن شکر گز ...
اره بقران من اصن دلم نمیاد ناشکری کنم بخدا قسم بشینم داستان زندگیم بگم گریع ت میگیرع همین پولدارع میگ ت خیلی صبوری ت باید بری ماه عسل ولی یبار من ننالیدم اینا همش از بی پولی از همع چی مینالن خداهم کاریشون ندارع والا اگ ما بودیم خدا میگ چرا ناشکری میکینی😐