2777
2789
عنوان

چرا هرچی پولدارتر گداتر و ندیدع تر

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 31 پست
ینی ما میخایم چش بزنیم؟ ن فقط پیش ما اینا پیش همه مینالن دیدیم ک میگم

بله ، متوجهم عزیزم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اخ گفتی همکار من بالای پنجاه میلیارد پول و سرمایه و پاساژ و زمین و... دارن اونوقت دندون جلوش شکسته د ...

چرا اینجوری زندگی میکنن؟ میخان چیکا این همه پول و مال ثروت ؟ بزارن برا وارثا مث گشنع ها میگردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا میترسن چشم بخورن چون میشناسن طرفشون رو

به چشم زخم اعتقاد دارم ولی اگر واقعا فکر میکنن طرفدچشم شوره فطع رابطه کنن نه نالان‌‌باشن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا اینجوری زندگی میکنن؟ میخان چیکا این همه پول و مال ثروت ؟ بزارن برا وارثا مث گشنع ها میگردن

حتما میخان ببرن اون دنیا 

یعنی خانوادگی شبیه گداها میچرخن

ماشین ال نود  ده ساله دارن

قبلا اینطوری فکر نمیکردماما الان بهشون حق میدمچشم مردم خیلی تو زندگی تاثیر میذاره

باشع ولی دیگ ن انقد ک اینا مینالن اصن دیگ معروف شدن ت فامیل همه میگن اینا خیلی ندار و فقیر شدن دیگ کار ب مسخرع کردنشون رسیدع😂😂

اخ گفتی همکار من بالای پنجاه میلیارد پول و سرمایه و پاساژ و زمین و... دارن اونوقت دندون جلوش شکسته د ...

ایشون ننگه نه پولدار

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
به چشم زخم اعتقاد دارم ولی اگر واقعا فکر میکنن طرفدچشم شوره فطع رابطه کنن نه نالان‌‌باشن

ارع والا مگ چشم برا پولداراس فق؟ ماها ک بی پولیم هم خیلی چیزا داریم ک اون پولدارا ندارن انقدم تو صورتم گفتن دیدم ک از چیا حرص میخورن

آخه یه سریا رو نمیشه گذاشت کنار 

این آدما رو تازه اگه بزاری کنار هم میگن پولدار شده خودش رو گم کرده 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ارع والا مگ چشم برا پولداراس فق؟ ماها ک بی پولیم هم خیلی چیزا داریم ک اون پولدارا ندارن انقدم تو صور ...

اتفاقا ما ها بیشتر تو چشمیم بخدا تا ی دره نو نوار میشیم یا ب چیزی برسیم ی بلایی سرمون میاد

بابا پول داری لذتشو ببرررمسافرت بروتفریح کناز نعمتهای خدا استفاده کن غذاهای خوب بخور زندگی کن شکر گز ...

اره بقران من اصن دلم نمیاد ناشکری کنم بخدا قسم بشینم داستان زندگیم بگم گریع ت میگیرع همین پولدارع میگ ت خیلی صبوری ت باید بری ماه عسل ولی یبار من ننالیدم اینا همش از بی پولی از همع چی مینالن خداهم کاریشون ندارع والا اگ ما بودیم خدا میگ چرا ناشکری میکینی😐

2810