2777
2789
عنوان

شوهرم مادرشو با همون اسمی ک رو من گذاشته صدا میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری به حرف مادر شوهرت ندارم ولی شوهرت خیلی خیلی جلفه،

😐😂وا

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
نه بابا میگه ریزه می‌یزه🤣🤣🤣🤣

ادامه ی آهنگ هنگامه رو خوندم

چی صدا کنم تورو

تو که از گل بهتری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مادرشوهرت خیلی حسوده 

وقتی پسرش شما رو اونجوری صدا میزده دلش میخاست به شما نگه به مادرش بگه 

آخه بگو خانم سن و سال دار از سنت خجالت نمیکشی ؟؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

واااای یاد یکی از فامیلا افتادم مادره جلوی من سرشو گذاشت رو پای پسرش بهش گفت بابا ممد 😑 نمیدونم چرا ولی یجوریم شد 

اصلا بد نیست محبت کردن مادر و پسر به هم ولی اینایی که میخوان توجه و محبتی که شوهرشون بهشون نداده رو از پسرشون بگیرن خیلی یجورین

چرااا حالا

بهش بگو یه چیزی برای حریم دو نفرمون بذار....

من جات بودم دو سه بار که میخواستم مامانش رو خطاب قرار بدم ( البته وقتی خودتون هستینا) از همین واژه استفاده میکنم 😁😁😁

مثلا زنگ بزن امشب بریم خونه ریزه می‌ره🤣🤣🤣

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
بنظرتون بگم؟؟فک نمیکنه من حسودی میکنم؟؟

ایرادی نداره ، برا خودش این جمله حسودی نیس ولی برا شما حسودیه و ایراد داره ؟ ولی خب هر وقت صداش زد و شما هم هار هار بخندین خودشون متوجه میشن که داری مسخره میکنی بامزه تره

اخه جالبه مادرش تربیتش کرده جلو اون ب من نمیگه ولی جلو من اینجوری اونو صدا میزنه از این حرصم مییگیره

یه بار به روش بیار ولی فکرتو درگیرش نکن، حالا ریزه میزه خیلی کلمه عاشقانه ای هم نیست😁

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
2810