2777
2789
عنوان

عمل لابیا پلاستی میخوام بکنم ولی میترسم نامزدم خوشش نیاد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست

نچرال کی بودی تو؟؟ 🤪 بنظرم اون قسمت مشکلی نداره، یه چن جلسه مشاوره برو تا  بیخیال سرتاپات بشی دختر 😃 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نچرال خوشگل اره افتخاره

خب نچرال خوشگل واقعا نچراله پلنگ نیس در لباس نچرال

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وآسه من اینجوری و اونقدر نیست خداروشکر بخاطر ظاهرش میگم

خب دیگه لازم نیست عمل کنی ظاهرش به خودی خود خوبه

بعدم عزیزم طرف میخواد کارشو بکنه اونجاش ک چشم نداره توقع داری اینقدر بی عیب و نقص باشیی

فکر کردی الان خودش چطوریه 

اره حوب خدایی ادم خدادای خوشگل باشه یه چیز دبگه اس تا عمل

والا کسی اهمیت نمیده عمل کردی یا نکردی همینکه خوشگل باشی درکل ستایشت میکنن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خب دیگه لازم نیست عمل کنی ظاهرش به خودی خود خوبهبعدم عزیزم طرف میخواد کارشو بکنه اونجاش ک چشم نداره ...

واااای😂

وای مرسی تمام نگرانی هام برای آیندم برطرف شد

هر وقت نگران شدم یاد حرفتون میفتم اونجاش چشم نداره😂

خب دیگه لازم نیست عمل کنی ظاهرش به خودی خود خوبهبعدم عزیزم طرف میخواد کارشو بکنه اونجاش ک چشم نداره ...

واااای😂

وای مرسی تمام نگرانی هام برای آیندم برطرف شد

هر وقت نگران شدم یاد حرفتون میفتم اونجاش چشم نداره😂

والا کسی اهمیت نمیده عمل کردی یا نکردی همینکه خوشگل باشی درکل ستایشت میکنن

نه اینجوری نیست کسی که عمل ودستکاری کرده وخوشگله باکسی که طبیعی خوشگله فرق داره البته افتخار نیس ولی مهمه

واااای😂وای مرسی تمام نگرانی هام برای آیندم برطرف شدهر وقت نگران شدم یاد حرفتون میفتم اونجاش چشم ندا ...

والا بخدا دخترای مجرد مسئله رو خیلی برای خودشون بزرگ کردن 

2810