2777
2789
عنوان

عمل لابیا پلاستی میخوام بکنم ولی میترسم نامزدم خوشش نیاد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست
چرا والا طرف ما اهمیت میده اگه باعمل خوشگل باشه اون حس قشنگی که باید بهش داشته باشن بهش ندارن میگن ب ...

وقتی میگم عمل منظورم پلنگای شیش ضلعی نیس خواهر

بعضیا یه جوری عمل میکنن طبیعی خوشگل ظریف ادم کیف میکنه انگار نه انگار که عمله

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میگم عمل منظورم پلنگای شیش ضلعی نیس خواهربعضیا یه جوری عمل میکنن طبیعی خوشگل ظریف ادم کیف میکنه ...

اینقدر دوس دارم بینیمو عمل کنم سر همین طرز فکر انجام ندادم زورم میاد بگن با عمل خوشگل شد 

اینقدر دوس دارم بینیمو عمل کنم سر همین طرز فکر انجام ندادم زورم میاد بگن با عمل خوشگل شد

ول کن بابا خوشگلی مهمه 

یکی هست فکش جلوعه دندوناش زشته عمل میکنن ارتودنسی میکنن خب اینم عمله دیگه بلاخره برای زیباییه

یکیم دماغش مشکل داره عمل میکنه

بیخیال همین خودت فردا عمل کنی نظر همه عوض میشه میگن واای چه خوب شدی قبل عملت زشت بودی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌